Aniston

Sjove sider #3

... Back Mask Online

Kan du godt lide musik og specielt den slags, der har hemmelige beskeder i sangene? Så er Back Mask Online lige en side for dig! Her får teksterne pludselig en helt ny betydning...

Musik er noget de fleste kan lide, om det så er pop, hiphop eller heavymetal, har denne side noget for dig...

Back Mask går ud på at spille sange forholdsvis bagvendt og derved få nye budskaber frem, nogle er dog mere manipulerede end andre og der skal en del fingerfærdighed til at projektet kan lykkes. Der er en hel del vellykkede eksempler på Back Mask Online.

Alle ved for eksempel godt, at Britney Spears prøver at bryde med sit gamle "lillepige-image", men hvor mange var klar over, at allerede da hun indspillede "Baby One More Time", lød hendes hemmelige budskab "Sleep with me, I'm not too young!"?? Det skulle ikke være med vilje, men hvem ved...

Eller hvad med hendes ex Justin Timberlake og hans gruppe N"Sync? Hvem var klar over de (påståeligt ubevidst) er satanister?

Og det er der rigtig mange andre der er, ifølge deres bagvendte budskaber, som for eksempel Michael Jackson, der allerde i "Beat It" skulle have budskabet "I believe it was Satan in me."

Langt de fleste af sangene er rene tilfældigheder og der ligger ikke noget dybere i deres budskaber, andre bruger det helt bevidst til at sige de ting, de enten ikke må eller ting der er for sorte til at give mening i en sangtekst. Til sidst kan nævnes Blood Hound Gang, der i sangen "Lift Your Head Up" har indlagt deres back mask budskab "Devil child wake up and eat Chef Boyardee Beefaroni" og dette skulle være med vilje??!

Lyder det som noget for dig? Så Tjek klart Back Mask Online ud nu!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce