Aniston

Sjove sider #2

... Camp Chaos

Sjove sider #2
Endnu en skingrende vanvittig og meget morsom side, der indeholder de fleste former underholdningsfiler. Deres specialitet er dog animationer! Alt fra politik til kendisser kan - og bør der gøres grin med...

Tegnefilmene.

Der er noget for en hver, der ikke er bange for bizarre skæbner. Har du nogensinde forestillet dig, hvordan Gollum/Smeagol ville være som studievært?

Eller har du nogen sinde hørt om Nutty McShithead eller hvad med Nippleman? Disse groteske væsner er bare blandt nogle af Camp Chaos"s tegnefilmsstjerner. Der er også en del med de kendte, så som Michael Jackson og George W. Bush.

Musik videoer

Til alle tøserne, der godt kan lide rock; I vil nok elske denne video Mötley Crüe - Hell On High Heels featuring Bondage Betty, hun styrer med hård hånd.

Derudover er der også Everclear - AM Radio og Star Trekkin", som er helt i Camp Chaos stilart og ånd, der er værd at tjekke ud.
ANNONCE
Sjove sider #2
Spil

Her kan du så endelige selv være lidt interaktiv, hvis dette er hvad hjertet begærer.

Hvad er så din stil? Hvis du kan lide at skyde med Alcohol and Ammo eller Pink Slip Panic spillet for dig.

Kan du bedre lide memory spil og synes, at bryster er nogle sjove nogen, skulle du tage og prøve Mammary Memory.

Eller måske var det noget med et spil længere over mod mystiske, som et godt gammeldags korttricks? Så bør du virkelig prøve Swami Omigami.

Metallica

Om du kan eller ikke kan lide Metallica, vil du sikkert være vild med Camp Chaos"s animerede version af superstjernerne.

Og netop fordi der er så meget gejl om Metallica på denne side, får de her deres eget lille afsnit.
ANNONCE
Sjove sider #2
Der er en del tegnefilm med Metallica, og specielt om deres kamp imod Napster, start for eksempel med at se The Original Napster Bad eller hvad med den fedeste version af "Hvem vil være millionær?" Metallica Millionaire, den ultimative Metallica tegnefilm.

Du kan jo også nyde deres optræden i musikvideoen Sue All The World, med blandt andre Elton John, Sheryl Crowe og Dr. Dre.

En af de bedste Metallica features på Camp Chaos"s side er, udover "Metallica Millionaire" Fire Bad!. Et hyggeligt lille spil, der i sin helhed går ud på at slukke ilden rundt omkring på James Hetfield. Det er ganske underholdende.

Så alt i alt er Camp Chaos bestemt et besøg værd.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce