Aniston

Sjove sider #1

... Joe Cartoon

Engang imellem har man bare brug for et pusterum, når man sidder og taster løs på computeren. Om man arbejder, venter på, at nogen skal logge på messenger, eller bare fordriver tiden med lidt hjerne afslapning... Lige meget hvad, kan man altid på et eller andet tidspunkt have lyst til lidt underholdning.
ANNONCE
Sjove sider #1
Kan du lide interaktive tegnefilm, og er du i besiddelse af en sund sort humor, vil du elske Joe Cartoon!

Her kan ens sadistiske tendenser virkelig få frit løb, kom af med alle dine aggressioner på nogle af de spøjse personligheder siden indeholder...
 
Du kan jo for eksempel give Osama Bin Laden en omgang tæv i bokseringen, og bare rolig her har han ingen kære Al Queda medlemmer til at hjælpe sig.

Når du har fået nok af at tæve løs på ham, kan du jo more dig med at se, hvordan Joe's hamster opfører sig i mikrobølgeovnen, og når denne begynder at irritere dig, kan du jo prøve at skrue op for varmen... he he...

Hamsteren er et af de dyr, der har været en stor inspiration og har derfor også fået sin egen afdeling under Cartoons. Denne hamster er dog ret flabet, så efterhånden vil du næppe have medlidenhed med alle de onde ting, du udsætter den for.

Der er virkelig noget for en hver smag, og skulle du gå hen og blive bidt af denne humor, er der også muligheder for at shoppe lidt forskelligt merchandise.

Så kig et smut forbi Joe Cartoon når du keder dig, eller bare har et par minutter tilovers.
ANNONCE
Sjove sider #1
Del

Seneste nyt

Annonce