Aniston

Sjove drukspil og frække kostumer til den næste temafest med tøserne

Der er forår i luften. Caféerne er åbne igen, og med genåbningsplanen på plads kan vi endelig se frem til en social sommer med tøsehygge og kolde drinks i massevis. 

Og vi trænger til det. Til rosé, sol og hygge med pigerne. Og netop fordi vi har sukket længe efter sociale arrangementer, og hjernen efterhånden er godt udkørt efter online undervisning og hjemmearbejde, kommer vi her med gode ideer til tøseaftenen og tips til venindehygge. 

Invitér pigerne til temafest - bare fordi 

Hvornår har du sidst været til en ordentlig fest? Sådan en virkelig sjov, uforglemmelig fest, der varer til langt ud på natten? Vi kan heller ikke huske, hvornår vi sidst har haft det sjovt-sjovt. 

For i - hvad der i hvert fald føles som - for evigt, har vi lidt under høje smittetal, lockdows og restriktioner, der har spændt ben for det sociale. Vi trænger allesammen til at komme ud igen. Til at ses. Til at hygge med veninderne og have det FEDT. Og nu må vi endelig mødes flere igen. 

SÅ! Hvorfor ikke gå all-in og invitere alle tøserne til den perfekte pigeaften med udklædning, druklege og sjove indslag? Bare fordi vi endelig må! 

Mangler du inspiration, så gå på opdagelse i sjove kostumer og festartikler til din temafest, og invitér pigerne til udklædningsfest med drinks og hygge. I kan med fordel spice det hele lidt op og skrue op for den lumre stemning med frække kostumer og sjofelt tilbehør og udstyr til festen - bare fordi I kan.

Beer pong og underholdning til din tøseaften

Beer pong er en ægte festklassiker, der topper listen over sjove ting man kan lave til en fest. Og det er ikke uden grund. For med et ordentligt beer pong sæt sættes der gang i både festen og alkoholindtaget. Alt du skal bruge er en masse kolde øl, store plastik krus, et rigtigt beer pong bord og bordtennisbolde - og så er I ellers klar til en underholdende beer pong turnering, dressed up i de fedeste kostumer.

Når I spiller, er det væsentligt, at I bruger de rigtige bolde, som både er nemme at kaste, og som har en passende størrelse ift. jeres krus. Beer pong spilles som regel med bordtennisbolde, og vi anbefaler, at I altid har ekstra beer pong bolde på lager - de har det med at blive væk fra spillerne i løbet af aften. Eller også er det omvendt... ;-)  

Der findes naturligvis også et hav af andre sjove drukspil, aktiviteter og lege, som du og dine veninder kan kaste jer over. På Ølbong.dk finder I alt i fede spil, sjove festartikler og farverigt tilbehør til festen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce