Aniston

SjællandsBazaren

Det er tid til at shoppe amok i det sydsjællandske.

SjællandsBazaren
Bor du i nærheden af Næstved, og kan du lide at shoppe - sådan shoppe for alvor, så kan du godt begynde at glæde dig til SjællandsBazaren, som løber af stablen i Næstved Hallerne den 3. til 4. september.

Overskrifterne for SjællandsBazaren er outlet, livsstil og powershopping, og det er jo noget, vi kan lide!

SjællandsBazaren er, med andre ord, en hel weekend, hvor du bare kan shoppe, ose og få brugt en masse penge i de 110 stande, som indeholder et væld af lækkerier til både kvinder, mænd, unge og børn.

Der er i alt 88 udstillere fordelt på de 110 stande, og udvalget vil være bredt inden for designer- og modetøj, sko, smykker, tasker, skønhedspleje, gadgets, boligdesign, sportstøj, elektronik, tøj og ting til børn, delikatesser og meget mere.
ANNONCE
SjællandsBazaren
Bazaren har vokseværk
Det er tredje gang, SjællandsBazaren afholdes i Næstved Hallerne.

Hidtil har eventen været afholdt første søndag i januar, som en start på januarudsalget.

Men der har været overvældende interesse fra både udstillere og besøgende, og derfor udvides SjællandsBazaren nu, så den fremover bliver afholdt to weekender om året - i april og september.

Den 3. til 4. september er derfor første gang, SjællandsBazaren afholdes over to dage.

Samtidig har arrangørerne også tilrettet konceptet en smule.
ANNONCE
SjællandsBazaren
Outlet og livsstilsmesse i ét
Hvor SjællandsBazaren tidligere har været en udsalgsbazar i januar, bliver den fremover både et outlet og en livsstilsmesse i én og samme event.

Udstillerne er designere, butikker, webshops, producenter og importører fra hele landet.

”Der sælges både restpartier og kollektionsprøver med besparelser på helt op til 70 %, men også nye varer og unikaprodukter til bazarpriser. Derudover er der udsøgte smagsprøver hos udstillerne med delikatesser, samt forskellige events og konkurrencer på standene,” fortæller indehaver og arrangør, Karina Wrang Truelsen.

Så du kan både blive inspireret af tidens mode og trends og samtidig gøre nogle rigtig gode køb.

Udover masser af mærkevaretøj og kendte brands kan du f.eks også møde en tatovør, RC-biler, gadgets, blomster, kunst, håndlavet trælegetøj og zumbatøj. Så der er virkelig noget for enhver smag!
ANNONCE
Shop og støt syge børn
Enhvert event med respekt for sig selv har også en god sag, som de støtter. Således også SjællandsBazaren, som siden sin start har haft velgørenhed på agendaen.

Folkene bag SjællandsBazaren har nemlig taget initiativ til at etablere Støtteforeningen for Børnehuset på Næstved Sygehus. Og netop denne forening har en stand på bazaren med en tombola, hvor al indtægt går ubeskåret til Børnehuset.

Der vil være mulighed for at vinde præmier, som er doneret af SjællandsBazarens udstillere - og for samtidig at støtte den gode sag.


SjællandsBazaren løber af stablen den 3. til 4. september i Næstved Hallerne, Rolighedsvej 20, 4700 Næstved. Se yderligere info og udstillerliste her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE