Aniston

Singleton

Marlene Weybøll's drama-blog tager kegler.

9 ud af 6 stjerner
Og vi på Aniston.dk kan ikke få armene ned af begejstring.

"Av av av. De kaktuspiller - de virker bare ikke på mig. Godt nytår!
Jeg har to valg. Jeg kan enten pine mig igennem statsministerens nytårstale om lidt, eller jeg kan gå tilbage i min seng. Sengen er meget mere tiltalende end statsministeren. Jeg begriber ikke, hvordan det er fysisk muligt for manden ikke at blinke. Og har han humor? Jeg kan på ingen måde forestille mig, at han kan få Anne Mette, eller
ANNONCE
Singleton
Polakken for den sags skyld, til at knække fuldstændig sammen af grin. Og jeg tænker, hvordan kan vi lade en mand uden humor eller selvironi lede vores land? Er vi ikke kendt i udlandet for vores sarkasme, ironi og ikke mindst humor?! Eller nå nej, Laudrup-brødrene udsender heller ikke rigtigt humor-vibrationer eller Lars Von-Trier - han er sgu da også en af de mest deprimerende mennesker ever. Så måske er vi kendt i udlandet som humorforladte og pinte mennesker med godt hår og fodboldben. Gud, hvor deprimerende. Nu skal jeg da tilbage i sengen - Og det med det vuns."

Sådan starter Singleton.

Bogen er som vi tøser elsker dem, velskrevet, fyldt med østrogen, og masser af historier om fyre, sex og druk set med en ganske almindelig borgers øjne, og ikke en eller anden Holywood stjernes syn på verden og klimaforandring.

De små blog-romans indlæg strækker sig over et år, passende nok med start 1. januar, og historierne får dig til at skrige af grin. Man har seriøst ondt i maven når man er færdig med den, og føler sig lige ti cm højere, for bogen er skrevet med en stærk selvironi der viser at selvom man føler sig som en klods om benet på sig selv, er der ikke andet at gøre end at grine. Selv når man har PMS.

Singleton hæver niveauet fra Bridget Jones diary, og kommer op i uanede højder, men er stadig simpel og ikke vildt evolutionerende.

Bogen kommer fra Peoples Press, har 166 sider og koster 179,-

Bogen får 9 herfra, da det er den ultimative tøsebog, selvom den ikke er skrevet i samme stil som de andre i genren.

Hvis du har læst bogen kan du læse flere blogindlæg på nedenstående link, hvis ikke kan du der finde en forsmag på nogle af situationerne i bogen.

http://www.singleton.smartlog.dk/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce