Aniston

Singleton - Den perfekte fiaskospiral

Så er der dømt single tøsehørm i stor stil.

10 ud af 6 stjerner
Det er selvfølgelig Marlene Weybøll, der igen lægger erfaringer til historierne, der får dig til at slå på dine blegfede lår af grin.

Singleton - Den perfekte fiaskospiral
Sidste år udgav hun Singleton. I år kommer efterfølgeren.

Jeg er træt af toere. De er altid en efterligning med lidt ekstra peber af 1'eren af det, man har læst. Dog synes jeg Singleton 2 er en fantastisk måde at vende den generalisering. De første tre-fire kapitler stank lidt af tømmermænd efter nytår, men når man først er kommet igang, vender siderne sig selv.

Ikke kun med fiaskohistorier denne gang bliver der også vendt lidt selvrealisering og en masse tanker og analyser af livet, hvilket faktisk kun gør den bedre, synes jeg.

Med regnen mod vinduerne i det danske forårsvejr sidder jeg med næsen dybt begravet i denne fantastiske litteratur. Bortset fra en ting. Mentalt er jeg slet ikke til stede blandt de halvsure mennesker, der står presset sammen i mellemgangene, jeg er rundt i København i selskab med arkitekten, og veninderne og lever et helt andet liv, mens ordene sætter sig på min nethinde.

Bogen er med andre ord super velskrevet, god humoristisk undertone, og stadig til tider med et twist af det kedelige, alvorlige voksenliv.

En ting er helt sikkert: Når man har været i singletons univers, får man en lidt anderledes vinkel på tingene. Det skal nok gå.

"Singelton - Den perfekte fiaskospiral" er skrevet af Marlene Weybøll, udgivet af Phabel den 28. januar 2010 og har en vejl. udsalgspris på 199 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt