Aniston

Singler leder efter deres livs kærlighed på ferien

Match.com og Hotels.com har spurgt singler, hvad de leder efter på ferien. Og hver tredje er på udkig efter den ægte kærlighed.

Hver tredje single er på udkig efter en at holde i hånden resten af livet, når de holder ferie. - Singler leder efter deres livs kærlighed på ferien Hver tredje single er på udkig efter en at holde i hånden resten af livet, når de holder ferie.
En ferieflirt er en klassiker, som de fleste af os har prøvet på et eller andet tidspunkt i vores liv. Men det er ikke nødvendigvis ”bare” en flirt, singler er på udkig efter, når de holder ferie.
 
Tværtimod er der rigtig mange singler, der rejser ud i verden med et håb om at finde den eneste ene. Faktisk er lige knap hver tredje single (30 pct.) tilsyneladende på udkig efter netop "true love", når de er på ferie.
 
Det viser en ny undersøgelse, som hoteleksperten Hotels.com har foretaget i samarbejde med datingsitet Match.com blandt 836 danske singler.
 
Åbenhed og gode ferieflirts
Langt de fleste af de adspurgte singler (56 pct.) tilkendegiver dog, at de ikke leder efter noget specifikt, men at de er åbne over for det, som ferien byder på.
 
Yderligere en femtedel (21 pct.) vælger i forbindelse med ferien også at holde helt fri fra alt, hvad der hedder romantik og er således ikke på udkig efter hverken kærlighed, flirt eller andet i den boldgade.
 
Og mens knap hver tiende (9 pct.) er helt friske på en god flirt på ferien, så er der kun få (5 pct.), der tilsyneladende er interesserede i, at et blink på tværs af hotelbaren bare skal blive til noget, der begrænser sig til en aften. 
 
”Ferien er ofte en god mulighed for at møde nye mennesker, have det sjovt og, måske, møde den eneste ene. De fleste er ofte mindre anspændte og dermed mere åbne for nye indtryk og mennesker, når de holder ferie, og det kan være en god start på en flirt, som kan udvikle sig til mere,” mener Yvonne Bonanati fra Hotels.com.
 
Singlemænd leder efter den store kærlighed på ferien
Er man singlekvinde og i øvrigt på udkig efter en singlemand til at dele livet med, kan man tilsyneladende passende tage på ferie, hvor der, efter alt at dømme, er overtal af mænd, der er på udkig efter den eneste ene.
 
Således angiver knap hver tredje (32 pct.) af de adspurgte singlemænd i undersøgelsen, at de er på udkig efter deres livs kærlighed, når de er på ferie, mens dette tilsyneladende blot gælder lidt over hver femte singlekvinde (23 pct.).
 
 
Kilde: Hotels.com’s Singles Survey, der er foretaget i samarbejde med Match.com blandt i alt 5.435 singler fra hele Norden. Heraf 836 danske singler.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce