Aniston

Singleliv - Part 9

Så er hun løs igen...

Sidste år startede jeg på min artikelserie, om mit singleliv og hvad det indebar af tanker, følelser, oplevelser, desperate handlinger, og underlige kælenavne. Jeg har åbnet op og beskrevet det sande billede af, hvordan tingene var, uden Hollywood-pynt eller et rosenrødt skær.
ANNONCE
Singleliv - Part 9
Det er snart et halvt år siden, at jeg sidst skrev en artikel i serien, og den ærlige grund er, at jeg satte det hele i ro, julen nærmede sig, jeg fik nyt arbejde og mistede lysten til at lege den "vilde single".

Men nu er det nye år kommet, og jeg har fået bearbejdet de ting, der skete sidste år. Og tro mig, at få en røvfuld gav mig altså noget at tænke over.

Ikke kun fordi det gjorde helvedes ondt, men fordi det faktisk begyndte at skræmme mig, at sådan en fyr havde været tiltrukket af mig. Jeg mener jo ikke selv, at jeg ligefrem udsender "mørke" signaler, så oplevelsen satte sig faktisk dybere, end jeg troede.

Nogen har sikkert ment, at jeg har været for ærlig, men jeg lovede jer sandheden, og den fik I.

Der har været masser af ting, som jeg har været ved at dø af flovhed over at skulle skrive, men alligevel har jeg nydt at fortælle min historie til jer. Også selvom det nu er ved at være et godt stykke tid siden, jeg sidst skrev.

Men som sagt, et nyt år er kommet, det hele er blevet tænkt godt igennem, og jeg har nu fået modet på at taget den såkaldte jagt på nye oplevelser op igen.

Faktisk var det Mikkelz, der i Projekt dating-tråden gav mig gejsten tilbage, så Dating.dk-profilen blev genoprettet, og så var den lille Cat på "jagt" igen.

Jeg fik pænt beskrevet mig som skulle der sælges kød i en slagterforretning. Jeg fortalte om min svaghed for Bollywood-film, rejser og rokoko-kjoler. Så blandt 513.332 stykker kød, var jeg nu lagt klar i vinduet.

Der gik ikke mange sekunder før de første breve bippede ind, det var alt fra tilbud om dates, over komplimenter, til tilbud om at lave illustrationerne til den bog, jeg arbejder på. (Jeg takkede dog pænt nej tak til deres tilbud, skal det laves, skal det laves selv.)

Jeg begyndte at søge blandt mandlige profiler, og hurtigere end jeg havde regnet med, var der nogen der fik min interesse. Så selvom jeg hader at skulle være den, der tager kontakt, så bed jeg i det sure æble og fik sendt et brev afsted... Og det fik gode resultater. Det er nu rart at være tilbage fra singlelivs-vinterhi.

Så pas på, singlepigen er løs igen...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce