Aniston

Singleliv - Part 7

Mødet med Mr. Perfect og Spanking girl

I Sidste artikel fortalte jeg om min aften til scor.dk fest, og om at jeg havde mødt denne her perfekte fyr, som jeg desværre tilfældigvis tidligere har brændt af, men som jeg heldigvis havde fået en ny chance hos.
Singleliv - Part 7
Siden Scor.dk festen havde vi skrevet og talt meget sammen, og var begge interesseret i at ses igen så hurtigt som muligt. Så vi valgte at mødes om tirsdagen, hvor han så skulle komme hjem til mig.

Da dagen endelig kommer, føler jeg mig som et lille barn der venter på sine julegaver juleaften. Var nervøs, spændt og havde masser af sommerfugle i maven. For jeg, Catharina Jensen fik jo besøg af stegen over dem alle!

Nå, men han kom hjem til mig, og så sad vi ellers bare og talte sammen om alt mellem himmel og jord. Efter lidt tid gik vi ned og købte is og gik så en tur ned i en lille sød park, tæt på hvor jeg bor. Det var rigtig hyggeligt og han var en sand gentleman, sød, høflig, charmerende, sexet, og artig.

Der skete ikke noget andet end uskyldig flirt, men kemien var der. Så vi aftalte, at vi snart skulle ses igen. Dog har vi begge et ret travlt liv, både med arbejde og
Men så sker der det ,at han den efterfølgende lørdag skal til fødselsdag, tæt på hvor jeg bor. Jeg selv skulle være sammen med mine veninder, men havde nu mest lyst til at se ham. Så vi brugte aftenen på at skrive beskeder til hinanden, om hvor træls det var, at vi var så tæt på hinanden og alligevel ikke kunne ses. Så da jeg havde fået lidt indenbords, ja så kom jeg på den ultimative ide, som jeg skyndte mig at indvie ham i. Min ide var, at han da bare kunne komme hjem til mig og sove, god idé ikke sandt?

Klokken var lort om natten, vi havde begge drukket og alligevel sad vi lidt i sofaen, talte og nussede. Det føltes som en perfekt slutning på aftenen, men nej her stoppede det gode ikke. Efter lidt uskyldigt flirteri og øjenvippe blinkeri, lænede han sig ind til mig og gav mig et dejligt kys.
ANNONCE
Singleliv - Part 7
Det var så skønt, han havde de dejligste, bløde læber, som blidt og alligevel frækt kyssede mig. Jeg følte mig som en narkoman der ville have sit fix. Mine læber tørstede efter ham, og jeg ville bare have mere og mere. For noget så godt, burde aldrig stoppe.

Efter lidt tid overmandede trætheden os begge, så vi valgte at gå i seng og putte, ja putte!

Jeg lå i hans arm med hovedet på hans nøgne bryst, og selvom han ikke havde hår på brystet (jeg er normalt til mænd med hår på brystet) ja så var han helt perfekt i mine øjne. Han var blid, sexet, fræk, kærlig og omsorgsfuld. Alt sammen på en gang.

Dagene gik, og han var som en ulv der havde udset sig mig som sit bytte, aldrig har jeg fået så meget opmærksomhed, søde beskeder og komplimenter før. Jeg vidste at det var for godt til at være sandt, men kunne alligevel ikke lade være med at svæve på en lyserød sky.

Han fortalte mig flere gange om dagen hvor lækker, sød, fræk og perfekt jeg er, og hvor meget han glædede sig til at se mig igen. Vi var som to magneter der ikke kunne holde sig fra hinanden, to så forskellige mennesker men alligevel så ens og så enige om mange ting. Det var perfekt.

Men så skete der pludselig noget... En aften hvor han skulle hjem til mig og spise, skete der noget, der stadig kommer bag på mig. Nu vil jeg lige starte med at fortælle hvorfor, jeg havde brændt ham af for længe siden, det skyldtes at jeg havde hørt nogle rygter, om at han var hardcore sadomasochist ,og det er ikke lige noget for en sød uskyldig pige som mig.

Nåh men vi sidder og spiser, pjatter og emnet kommer så over på det med rygterne. Han fortæller, at han ikke er hardcore sadomasochist, men at han bare godt kan lide at være dominerende. Han tager en pose frem hvor der er læder manchetter, bondage tape og halsbånd i. Først begyndte jeg at grine, tænkte at han da måtte være helt gal, hvis han troede en vanille pige som jeg var til sådan noget. Men utroligt nok (og pinligt at jeg fortæller det her) fik han mig overtalt til at "lege". Jeg blev iført halsbånd og manchetter og det var da meget sjovt, og faktisk klædte det mig lidt, hehe...

Legen fortsætter så lidt, og det ender med, at jeg får verdens største røvfuld! Vi stopper og lægger os til at nusse og putte lidt, og jeg får kælenavnet "spanking girl" - ikke videre flatterende.

Men hey, jeg lovede mig selv i starten af artikel serien, at jeg skulle prøve nye ting, og det må man da sige, at jeg har fået gjort. Og kan da lige fortælle jer, at jeg havde svært ved at sidde i flere dage efter.
Nye oplevelser kan være utrolig spændende, dog kan de også åbne ens øjne op, så man ikke længere svæver på en lyserød sky...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce