Aniston

Singleliv - Part 6

Uskyldig engel til fræk fest

Som jeg tidligere har fortalt, har jeg nogle profiler rundt omkring på
Singleliv - Part 6
Nu sidder i sikkert og tænker: "Hvad laver hun dog på sådan et site?" Og til det kan jeg bare fortælle, at det er fordi jeg kender en del derinde og elsker deres anderledes fester.

Nå, men lige hvad angår deres fester, så var tiden kommet til at de skulle holde endnu en fest, så jeg tog fat i en af mine veninder, som også har profil derinde og fik hende lokket med.

Som I kan gætte jer til, er deres fester lidt frækkere og mere grænseoverskridende end andre fester, men med til festen, det skulle vi nu engang.

Aftenen startede hjemme hos mig, hvor tøj blev prøvet, håret sat, makeup lagt og vin drukket, så da vi var færdige med at gøre os klar og havde fået lagt en lille bund af vin, tog vi videre ind til København for at mødes med nogle af de andre, der også skulle med, men så skete der det jeg længe havde frygtet.

Da vi ankommer ser jeg til min store skræk at en fyr jeg tidligere har skrevet med, samt brændt af en aften, hvor han havde inviteret mig ud at spise,  var der. Og jeg havde allermest lyst til var at grave mig ned, først og fremmest fordi jeg stadig havde dårlig samvittighed, men også fordi, da jeg så endelig møder ham, så er han total lækker!

Havde jo kun set ham på (ja, ja lidt overfladisk er man vel).

Så ikke nok med at jeg var ved at dø af skam og dårlig samvittighed, nej jeg havde pludselig lyst til at dræbe mig selv, fordi jeg havde brændt denne her total smækre steg af, men ja så kan jeg lære det!
Men som om det ikke var nok, ja så viste det sig også at han udover at være virkelig lækker, også var sød, intelligent og rent ud sagt, næsten den perfekte fyr. Gud, hvor kan man dog være dum!

Tilbage til mødet 
Vi hilste pænt på hinanden, gav et overfladisk kram og talte ellers ikke rigtigt sammen. Hvilket jo er forståeligt nok fra hans side, efter min behandling af ham.

Men da vi så skulle videre til Scor.dk-festen, endte jeg med at sidde i samme bil som ham, og pinlig som jeg er, kom jeg til at læne mig op af ham fordi jeg havde så travlt med at sidde og dufte til ham. Ja, jeg var både stiv, ynkelig og pinlig. Kort efter ankommer vi til festen, og resten af aftenen er vi nærmest ikke i nærheden af hinanden. Jeg følte lidt, at han flygtede fra mig. Jeg forstår ikke helt hvorfor... Hmm...?

Men festen var rigtig sjov og langt fra så grænseoverskridende som mange sikkert tror. Den blev holdt i noget der hedder "Swingerklub Lounge No.1", Så jeg fik da både set læder sex gynger, spanking rum, sex rum, nøgne mennesker, folk der dyrkede sex og en masse andre ting, men selvom jeg var til denne sjove og spændende fest, så brugte jeg det meste af tiden på at kigge efter "ham", drikke mig stiv og ærgrer mig over at hvor dum jeg havde været.

Og som om det ikke er ynkeligt og pinligt nok, så "kom jeg til" at sende nogle sms'er til ham, i min kæmpe brandert. Ok, kom til og kom til er vist så meget sagt... Jeg vil ikke ydmyge mig selv og fortælle hvad jeg skrev, da det er alt for pinligt, men kan dog sige at det var langt fra småting!
ANNONCE
Singleliv - Part 6
Jeg modtog ingen form for respons fra ham, og da jeg så på et tidspunkt render ind i ham, er hans eneste kommentar "Har læst dine sms'er" og så forsvandt han endnu engang. Fed respons siger jeg bare, men kunne vel ikke forvente så meget andet efter min svinske behandling af ham tidligere på året.

Efter lidt tid tager min veninde og jeg hjem, for hun skulle tidligt op og på arbejde, da jeg kommer hjem skynder jeg mig i seng i håb om, at jeg vil vågne op og indse at det hele bare har været et pinligt og slemt mareridt, men nej, det var det selvfølgelig ikke.

Dog vågner jeg op til en sms fra ham, hvor han spurgte om jeg havde ment det jeg havde skrevet til ham. Jeg skrev pænt tilbage, at ja selvfølgelig havde jeg ment det, hvorefter han pænt fortæller, at han ikke havde sagt eller gjort noget under festen, da han troede at jeg bare tog pis på ham. Vi talte lidt frem og tilbage, og da vi begge var interesseret i at lære hinanden at kende, ja så aftalte vi at vi snart skulle finde en dag at ses... Mødet med ham, det kan I læse om næste gang.

Lærestregen:
Selvfølgelig havde denne aften og oplevelse sin påvirkning, og må da indrømme, at jeg har indset, at man ikke skal dømme folk ud fra billeder. Men udover det, så har jeg også lovet mig selv at jeg aldrig, aldrig nogensinde brænder en fyr af igen!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce