Aniston

Singleliv - Part 4

Salsa Dronningen

Der findes vidst ikke den pige som ikke har set Dirty Dancing og som har drømt om at danse perfekt sammen med Patrick Swayze, men drømme er jo en ting - virkeligheden er jo desværre oftest noget helt andet.
Singleliv - Part 4
Da jeg var lille, gik jeg, ligesom mange andre, til standard dans, men jeg var ikke særlig begejstret for det dengang. Om det skyldes at jeg havde den mest klodsede dansepartner, som jeg virkelig ikke brød mig om, eller om jeg bare var for meget drengepige til at tage dans seriøst, ja det kan jeg ikke helt finde ud af.

Dog efter jeg er blevet ældre, kan jeg mærke hvor meget jeg ærgrer mig over, at jeg ikke holdt fast ved dansen, da jeg var lille. Jeg ser, hvordan mine veninder elegant danser til store fester, og hvordan de på forførende vis, kan få opmærksomhed af samtlige fyre på grund af deres danse evner.

Når jeg er ude, danser jeg generelt ikke. - Eller jo jeg danser, når jeg er fuld og i min kæmpe brandert, synes jeg selv, at jeg danser som en dronning. At jeg så også er sten sikker på, at jeg kan tale spansk, russisk og flere andre sprog når jeg har fået noget indenbords, det behøver vi vidst ikke komme nærmere ind på.

Men jeg fik rigtig danse blod på tanden, da jeg så filmen "Shall we dance", hvilket vidst også kan læses i min anmeldelse af selvsamme film.

Dengang havde jeg kæreste på, og det var faktisk meningen, at vi skulle begynde til dans sammen. Men som med så mange andre ting, blev det rykket og til sidst glemt. Hvilket faktisk er en stor skam, for hvor ofte rykker vi ikke mennesker ikke ting, vi godt kunne tænke os, og som vi sagtens kunne tage os tid til?

Min udfordring til mig selv

Efter jeg blev single igen, så jeg filmen "Dirty dancing 2  - Havanna Nights", og ligesom med etteren så er den præget af dans, dans og atter dans. Så jeg gav mig selv en udfordring, eller ok udfordring er vidst så meget sagt, jeg gav mig selv et spark i røven og sagde: "Cat, nu tager du dig sammen - du skal lære at danse!"

Jeg fik en veninde med på vognen, og sammen tog vi til salsa aften med undervisning. Der var mødt rigtig mange mennesker op, og det kom egentlig ikke som det store chok, salsa er jo en ganske populær dansestil overalt i verden i øjeblikket.

Aftenen startede med en præsentation af aftenens latinolærer, af historien bag dansen salsa og ikke mindst af os selv. Derefter skulle grundtrinene læres, og selvom det ser nok så nemt ud, så er det altså pænt svært, at få det hele til at hænge sammen. Heldigvis var vi ikke de eneste nybegyndere, men det fik mig dog ikke til, at føle mig mindre som Bambi på glatis.
ANNONCE
Singleliv - Part 4
Latinolærerens opmærksomhed
Efter vi havde danset mere eller mindre kejtet rundt, fik jeg latinolærerens opmærksomhed. Om det var fordi han kunne se smerten i min venindes øjne, over jeg gang på gang trådte hende over tæerne, eller om det var fordi jeg var dårligere til det, end det burde være tilladt, ja det vides ikke. Vigtigst var det, at han kom hen og hjalp mig med at sætte fødder og arme korrekt, nøjagtig ligesom Patrick Swayze gjorde med Baby i Dirty Dancing.

Jeg følte virkelig, at jeg var tilbage i min store teenager drøm, hvor jeg aften efter aften var Baby i Dirty dancing.

Det eneste minus ved det hele var, at latinolæreren ikke var særlig lækker, så helt væk kunne jeg ikke drømme mig. Det ville jo været rart, hvis han havde været en lækker latino babe, som kunne forføre mig med sin sexede dans, men nej så heldig skulle Salsa dronningen Catharina ikke være.
 
Men jeg fik da lært grundtrinene, eller har vel mere eller mindre glemt dem allerede, men nu har jeg rigtig fået blod på tanden. Jeg vil starte til rigtig salsa undervisning, for selvom jeg er single, så kan jeg da sagtens lære at danse, og hvad angår dansepartner, ja så har jeg faktisk fundet ham på en side her på nettet.

Livet er for kort til at udskyde ting, og som Benjamin Franklin engang sagde: "Udsæt aldrig det til i morgen, som du sagtens kan gøre i dag." Og selvom jeg aldrig før rigtig har taget den sætning til mig, så er det den sætning, jeg lever efter nu...

Livet er kort, oplevelserne mange  og ingen ved hvad morgendagen bringer. Så hvorfor ikke leve livet og gøre alt det, man så længe har drømt om?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce