Aniston

Simplicity Design

Simplicity Design er en online smykkeshop, der sælger hjemmelavede smykker til en billig pris. Designet er deres eget og smykker laves primært af stenperler og halvædelsten, samt forgyldte materialer.

Simplicity Design
Især deres øreringe er værd at tage et ekstra kig på. Priserne ligger imellem 85,- kr. og 399,- kr. men langt de fleste koster omkring hundrede kroner for et par. 

Skulle man være ønske det er det næsten også altid muligt at finde en halskæde der matcher, og ellers står de altid klar til at hjælpe med specielle ønsker.

På hjemmesiden finder du også en god og nem måde til at holde dine smykker flotte i lang tid.

Som eneste minus kan det nævnes at der bag på ørekrogene ikke er den lille gummidut som forhindrer krogen i at smutte ud af øret hvis man er lidt vild.

Det er endnu kun muligt at betale via bankoverførsel eller trendsaleshandler, men så er priserne dog incl. alm blevforsendelse. Ønsker du dine varer tilsendt som forsikret pakke er det også muligt for en merpris på 50 kr. Leveringstiden er 1-2 dage og du har som altid 14 dages returret.

www.simplicitydesign.dk sælges også hårspænder, ringe, armbånd, tørklæder og smykkestativer.  Helt bestemt et besøg værd!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce