Aniston

Silverfoxy

Så faldt jeg også for Davines.

Silverfoxy
Hele verden er faldet total på halen over Davines hårprodukter, der bl.a. ofte bruges til at lave farver i hårspidserne.

Jeg har længe tænkt, at Davines pæne emballager i det fineste apotekerlook da ville klæde mit badeværelse noget så grusomt, og så kunne jeg jo sådan set også godt tænke mig at give mit efterhånden leverpostejsfarvede garn en lille mere sassy kulør. 

Men jeg er ikke den pink type, så "pink hair don't care"-bølgen, ryger jeg nok ikke på i denne omgang. Mit hår har dog tidligere været farvet køligt gråligt i tonen, og da jeg fandt ud af, at Davines også laver hårplejeprodukter til silverfoxes, og dem der gerne vil være det, tænkte jeg fluks, at det måtte jeg prøve.

Davines Alchemic Shampoo og Conditioner i Silver-varianten er velegnet til folk med gråt hår, men også til hår med highlights eller de platinblonde. Det går nemlig ind og intensiverer farven i håret med de blå pigmenter, hårplejeserien indeholder.

Derfor var jeg også spændt på, om hårplejeserien overhovedet kunne gøre noget som helst ved mit kedelige hår. Men det kan den. Godt nok bliver resultatet på ingen måde den vildt synlige grålig tone, som jeg måske havde forventet, men når jeg først vasker og derefter lader balsamen sidde i håret i 5-10 minutter, bliver det mere køligt i farven. Effekten vaskes ud, hvis jeg vasker med en anden shampoo igen morgenen efter, så det er ganske ufarligt at eksperimentere løs med Davines produkter, der i øvrigt er produceret på miljøvenlig vis.

Selvom effekten ikke er voldsom, så er Davines produkter virkelig super skønne. Emballagerne er så pæne at kigge på, produkterne giver rigtig fint og velplejet hår, og den let kølige farve er sådan set bare en bonus. Jeg tror derfor også, at jeg er klar til at forsøge mig med flere af Davines produkter (omend ikke de pinke), og næste projekt må næsten være at eksperimentere med flere farver.


Du kan evt. se mere om Davines på Davines.com. Produkterne forhandles hos frisører.
ANNONCE
Det ser lidt farligt ud, men er faktisk harmløst på alle måder. - Silverfoxy Det ser lidt farligt ud, men er faktisk harmløst på alle måder.
Silverfoxy
Silverfoxy
Del

Seneste nyt

Annonce