Aniston

Silkebløde ben

Med Natusan Silky Skin Shower & Shave Cream

9 ud af 6 stjerner
De lange hår på benene skal væk, men lysten til at gå i krig med en skraber er ikke stor, for det ender jo altid med triste rifter og tør hud. Men nu er der hjælp at hente, og den er endda så billig, at alle kan være med.                                       
ANNONCE
Silkebløde ben
83 procent af danske kvinder over 18 år barberer ben - 67 procent barberer dem i badet. Mange bruger bare en almindelig badesæbe, og det resulterer ofte i tør hud og rifter, i stedet for de ønskede silkebløde ben.
 
Mange kvinder fravælger at bruge barbercreme, fordi de som regel er meget dyre, og man ikke oplever den ønskede effekt. Og derudover er det også utroligt tidskrævende. Men Natusan har fundet løsningen til dette. De har udviklet Silky Skin Shower & Shave Cream, der et 2-i-1 produkt. Altså både barbercreme og sæbe i et. Dette gør, at man nemt og hurtigt kan vaske sig samtidig med, at man lige kan ordne benene.
 
Der er lavet tre forskellige varianter af Natusan Silky Skin Shower & Shave Cream - Nourishing, Comforting og Refreshing.
 
Aniston.dk har selvfølgelig testet to af de tre varianter af Natusans Silky Skin Shower & Shave Cream - Comforting og Refreshing. Og resultatet var helt og aldeles positivt.
 
Det er ikke den store videnskab at bruge Silky Skin Shower & Shave Cream, for man sæber bare benene ind og går derefter i gang med at skrabe løs. Bagefter skyller man efter og vupti, så har man følelsen af smidig og silkeblød hud.
 
Natusan Silky Skin Shower & Shave Cream indeholder Aloe Vera, der beroliger huden. Men udover det, så indeholder den også aktive ingredienser, der fjerner snavs og bakterier fra huden og tilfører blødgørende emner, som bibeholder fugten i op til 24 timer.
 
For at opsummere, så kan Natusan Silky Skin Shower & Shave Cream kun anbefales, og man kan med glæde gå sommeren i møde dejlige, bløde ben.
 
Natusan Silky Skin Shower & Shave Cream fås i 250 ml flasker og kan købes i dagligvareforretninger til 21,95 kroner.
ANNONCE
Del

Seneste nyt