Aniston

Sikre øko-varer på Urtekram.dk

Det behøver ikke at være en videnskab at købe ind. De sikre øko-varer er kun et museklik væk.

Allergikere og sundhedsbevidste forbrugere får nu hjælp til at finde fødevarer med særligt indhold eller uden bestemte stoffer på Urtekrams hjemmeside.
Sikre øko-varer på Urtekram.dk
Hvis du lider af fødevareallergi og eksempelvis bør undgå nødder, mælk eller gluten, kan det være anstrengende med selv den mindste indkøbstur, fordi alle produkter skal vendes og drejes, inden de lægges i indkøbskurven.

Det problem behøver du ikke at bekymre dig om, hvis du handler hos Urtekram, for de har gjort detektivarbejdet for dig på urtekram.dk

Ved at klikke rundt på hjemmesiden kan du hurtigt studere alle Urtekrams produkter helt ned i detaljen. Alle ingredienser er nemlig listede, og så kan du skyde genvej, hvis du har særligt behov for eksempelvis "raw food", reagerer på duft, er vegetar eller skal undgå peanuts.

Urtekram er landets største og ældste økologisk virksomhed, der har mere end 1200 produkter, så der skulle være noget for enhver smag.

Og uanset om du er allergisk eller ej, så er det jo altid godt at vide, hvad der er i det, du putter i munden eller på huden.

Se mere på Urtekram.dk, hvor du også findes links tll både opskrifter og tips fra ernæringsguruer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt