Aniston

Signify me

Dansk makeupartist serie, med respekt for huden

PRESSEMEDDELELSE

En nytænkende makeupserie til både kvinder og mænd. Spænder fra de lyseste til de mørkeste farver, og passer til alle uanset oprindelse. Unlimited i alle henseender.
Signify me
"Jeg kan ikke lide regler og begrænsninger, derfor skal min makeupserie være totalt ubegrænset. Min makeup er som den internationale modescene - farverig og fordomsfri" siger Gitte Lindgren - international makeupartist med en lang karriere på de internationale makeupshows.

Mangfoldighed spiller en central rolle i udviklingen af "Signify me - Unlimited". Det internationale arbejde med modeller af alle etniske oprindelser og med meget forskellige behov, samt den moderne kvindes og mands behov for at signalere uafhængighed, har været de vigtigste inspirationskilder.

Signify me - Spectral
Skabt til in
Styrken ved "Signify me - Spectral"  er, at de er så fleksible. De kan bruges som de er, eller forvandles til eyeliner, flydende eyeliner, creme øjenskygge, effekt på mascaraen, til rouge, highlight, læbestift, negle, hår og kroppen - mulighederne er ubegrænsede.

Pigmenterne er uden parfume og konservering, og serien bygger på rene og naturlige ingredienser. Der er lagt vægt på at respektere hudens funktioner.

  • "Signify me" er testet til sart hud (hypoallergen), og alle mineralske olier (jordolier, vaseline) er fjernet.

  • "Signify me" fremhæver kærligt din personlighed og in
    Den internationalt anerkendte makeupartist Gitte Lindgren har arbejdet med alle de store mærker, både i ind- og udland. Sidst som Diors makeupartist i Skandinavien og de Baltiske lande.

    Målet med at skabe "Signify me" har været at lave en makeupserie i lige så høj kvalitet som haute couture husene, uden de samme begrænsninger og regler og at kombinere kvaliteten med den høje performance evne, som makeupartister arbejder med til shows og fotosessions. Derfor er serien 100 % in
    For yderligere information kontakt:

    Gitte Lindgren
    Telefon: 26 33 63 73
    E-mail: [email protected]
    Internet: www.profmakeup.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce