Aniston

Signe Muusmann S/S 10

Skønne Signe Muusmann er klar med en ny limited edition kollektion.

Signe Muusmanns hobbysysler blev til karriere, da Paris Hilton valgte at gå med hendes hårbøjle. Nu er Signe Muusmann klar med en helt ny kollektion - med nye, flotte hårbøjler og meget andet!

Signe Muusmann S/S 10
De store, flotte hårbøjler med blomster, som Signe Muusmann blev så kendt for, da selveste Paris Hilton flashede sine ved flere lejligheder, er naturligvis del af den nye kollektion, som hun netop har introduceret til forår og sommer.

Men herudover indeholder kollektionen desuden, som noget helt nyt, fine smykker i form af ringe, halskæder og øreringe med tilnavnet "HotWings" samt nogle hotte små tasker ("Ipurses") til mobiltelefonen, MP3'en eller, hvad man nu vil have med sig undervejs.

Køb din favorit med det samme
Signe Muusmann selv er meget begejstret over sin nye kollektion, fordi den er lille og eksklusiv.
ANNONCE
Signe Muusmann S/S 10
Hårbøjlerne, smykkerne og taskerne er nemlig kun lavet i et begrænset antal.

Det betyder for det første, at der ikke vil være mange med samme smykke eller hårbøjle som dig - og for det andet, at du ikke skal vente for længe med at købe din skønne Signe Muusmann-sag, hvis du vil være sikker på, at den ikke skal blive solgt lige foran snuden på dig.

Signe Muusmanns limited edition kollektion fås til priser fra 199 kr. og forhandles på Signe Muusmanns egen hjemmeside. Se link til netshop under artiklen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE