Aniston

Sig ja! Hvad præster ved om kærlighed

Hvis du vil vide, hvad kærlighed egentlig handler om ...

6 ud af 6 stjerner
Sig ja! Hvad præster ved om kærlighed
Sig ja!
Sissel-Jo Gazan spørger præster, hvad de ved om kærlighed.
 
Hvad ved præster om kærlighed?
Ualmindelig meget! Og jeg er blevet klogere!

Det er skønt at læse en bog, nyde hvert ord og som ekstra bonus føle, at man har lært noget. Og helt ærligt, man kan virkelig lære noget af at læse Sissel-Jo Gazans bog: ”Sig ja! Hvad præster ved om kærlighed”.
 
Baggrunden
Sissel-Jo Gazan forsøger desperat at finde en mening med det nye liv, hun pludselig står overfor efter, at hendes elskede har forladt hende og deres lille barn.

Hun er godt gammeldags vred og ualmindelig ulykkelig.

Hun tror ikke længere på kærligheden.

Men efter lang tids sørgen og selvrandsagelse får Gazan endelig nyt mod og siger skråt op til selvmilidenheden. Hun vil have svar på om kærligheden overhovedet findes, og hun bringer godt nyt til os alle: Den findes!
 
Rejsen
For at nå denne konklusion har Sissel-Jo Gazan spurgt ti fremstående danske præster om kærlighed overhovedet findes? 

Og det viser sig, at præster er de helt rigtige mennesker at spørge til råds - både når det kommer til kærlighed, men også mange andre af livets store spørgsmål.

På trods af at der kastes rundt med bibelcitater, Kierkegaard referencer og andet godt, fremstår bogen og samtalerne ganske uhøjtidelige og helt igennem usnobbede og giver i den grad stof til eftertanke.
 
Pakket ind i anekdoter og oplevelser fra præstefaget gemmer der sig en række redskaber til at forstå, hvad kærligheden også handler om.

”Sig ja!” er et betrykkende bevis for at kærligheden findes, men samtidig en fornuftig reminder om, at den ikke er problemfri. 


"Sig ja! Hvad præster ved om kærlighed" er udgivet den 20. april 2012 af forlaget Pretty Ink og koster 249,95 kr.

Denne udgave indeholder desuden en dvd med den populære interviewserie produceret af DR på baggrund af den originale bog.
ANNONCE
Del

Seneste nyt