Aniston

Sidste sæson af Venner

Få at vide, hvad der sker i sidste sæson af Venner!

Til vores allesammens ærgelse, begynder sidste sæson af Venner til efteråret her i Danmark. Ovre i USA har sidste afsnit allerede været vist, og nu kan du finde ud af, hvad der sker i hele 10. og sidste sæson.

The one where Joey and Rachel Kiss

Da vi forlod Venner, havde Ross lige kysset Charlie og Joey kysset Rachel. De andre venner finder ud af det, da de hører begge par tale sammen. Ross fortæller Joey at han gerne vil date Charlie, mens Joey ikke tør fortælle Ross om ham og Rachel. Monica har stadig problemer med sit hår. Phoebe opdager at Mike har en kæreste. Til sidst overværer en forfærdet Ross at Joey og Rachel kysser.

The one where Ross is fine

Ross har inviteret Charlie, Joey og Rachel til middag som en dobbeltdate. Men Ross er nervøs og kommer til at drikke for meget vin. Imens besøger Chandler og Monica et andet forældrepar til et adoptivbarn, hvor Chandler kommer til at afsløre overfor den lille dreng, at hans forældre har adopteret ham. Phoebe får besøg af sin bror, Frank, der ikke længere kan klare det arbejde det er, at have trillinger.

The one with Ross"s tan

Monica og Phoebes irriterende veninde kommer på besøg og sår splid mellem de to. Ross tager på en klinik, hvor man kan blive solbrun ved at få sprøjtet en væske på sig. Det går bare ikke som han har tænkt sig. Joey og Rachel er på deres første date, men da det er underligt, beslutter de sig for at være venner i stedet for kærester.

The one with the cake

Det er Emmas første fødselsdag og Rachel overtaler Chandler og Monica til at blive, selvom de egentlig skulle på weekend i Vermont. Da fødselsdagen ankommer, viser det sig at den er formet som en penis. Imens Ross og Rachel henter en ny kage, får Joey ansvaret for, at ingen forlader lejligheden.

The one where Rachel"s sister baby-sits

Rachels lillesøster, Amy (Christina Applegate), vil ændre sin indstilling til verden. For at hjælpe hende med at blive mere ansvarlig, lader Rachel hende passe Emma, imod Ross"s protester. Den beslutning fortryder hun snart. Monica og Chandler bliver bekymrede for Joey, da han begynder at bruge store, fornemme ord for at hjælpe dem med at udfylde nogle adoptionspapirer. Phoebe frier til Mike og han siger ja.

The one with Ross"s grant

Ross glæder sig til en samtale med en berømt palæontolog (Greg Kinnear) om et legat. Desværre viser han sig, at være Charlies ekskæreste og han vil kun give Ross legatet, hvis han slår op med Charlie. Charlie og han finder sammen igen. Phoebe prøver at forære Monica og Rachel et afskyeligt billede, hun selv har lavet.

The one with the home study

Chandler og Monica skal have besøg af dame fra adoptionsbureauet, som skal godkende dem som forældre. Damen fortæller dem, at hun engang datede en fyr ved navn Joey, som boede i samme bygning og som aldrig ringede tilbage til hende, men de bliver alliegevel godkendt som forældre. Phoebe og Mike vil have et lille bryllup og bestemmer sig for at donere de overskydende penge til en fond for børn. Ross hjælper Rachel med at overvinde sin frygt for gynger.

The one with the late thanksgiving

Monica laver en Thanksgiving-middag til alle vennerne, men bliver rasende da alle kommer for sent. Ross og Joey prøvede på at gå til en ishockeykamp inden, og Rachel og Phoebe tog Emma med til en skønhedskonkurrence. Derfor nægter Monica at lade vennerne komme ind i lejligheden.

The one with the birth mother

Monica og Chandler tager til Texas for at møde en ung mor ved navn Erica (Anna Faris), der muligvis vil bortadoptere sit barn til dem når det bliver født. På grund af en fejl på adoptionsbureauet, tror Erica at Monica er præst og Chandler er læge - og de undlader at fortælle hende sandheden. Joey dater en af Phoebes veninder, der irriterer ham ved at tage mad fra hans tallerken. Ross får en helt ny tøjstil, da han skal på en date.

The one where Chandler gets caught

Phoebe og Rachel ser Chandler sætte sig ind i en bil med en smuk blondine og følger efter dem. De tror han er Monica utro og fortæller hende det - hvorefter Monica afslører, at damen er ejendomsmægler og at Chandler og Monica kigger efter hus udenfor New York. Alle vennerne husker tilbage på alle de gode tider de har haft sammen.

The one where the stripper cries

Joey optræder i en tv-quiz, hvor hans ringe intelligens er skyld i, at hans medspiller mister præmien. Rachel og Monica hyrer en stripper (Danny DeVito) til Phoebes polterabend uden at have set ham først. Chandler og Ross tager til deres gamle skoles jubilæumsfest og møder en attraktiv kvinde, der begge lovede ikke at date, tilbage i deres skoletid.

The one with Phoebes wedding

Monica planlægger Phoebes bryllup og driver alle omkring hende til vanvid - indtil Phoebe fyrer hende. Til generalprøven spiller Joey Phoebes forsvundne far og tager hans rolle alt for seriøst. Phoebes store dag bliver lidt af en katastrofe, da en slem snestorm rammer dem og da præsten ikke dukker op, ender med at Joey vier hende og Mike, Chandler tager Joeys plads og Ross må passe Mikes gamle hund.

The one where Joey speaks French

Monica og Chandler viser Erica New York og lærer nye ting om hende. Bl.a. at barnets far måske er en straffefange, der har slået sin far ihjel med en skovl. Ross og Rachel kommer tættere på hinanden og aftaler aldrig at have sex, da Rachels far (Ron Liebman) får et hjerteanfald. Joey får Phoebe til at lære ham fransk, da han skal til en audition. Hun bliver dog overrasket over det vrøvl der kommer ud af hans mund.

The one with Princess Consuela

Rachel er til et jobinterview på en restaurant og finder ud af, at hendes nuværende boss sidder ved et bord lige ved siden af. Hun bliver fyret, men møder Mark, hendes gamle kollega, der tilbyder hende et job i Paris. Phoebe overvejer at skifte navn til Princess Consuela Bananahammock, men da Mike vil skifte navn til Crap Bag, beslutter hun bare at hedde Phoebe Buffay-Hannigan. Joey føler sig alene, da Monica og Chandler vil købe et hus, men finder trøst ved sælgerens 8-årige datter (Dakota Fanning).

The one where Estelle dies

Ross skaffer Rachel hendes gamle job hos Ralph Lauren tilbage, men da hun fortæller at hun er bange for at tage til Paris, synes han at hun skal tage afsted alligevel. Phoebe opdager at Joeys agent, Estelle, er død, men vil ikke fortælle ham det. Chandler og Monica finder ud af at Chandlers ekskæreste, Janice, har budt på nabohuset og for at få hende til at trække tilbuddet tilbage, lægger Chandler an på hende.

The One With Rachel's Going Away Party (a.k.a. The One Where Rachel Goes To Paris)

Da Rachel rejser til Paris, holder vennerne en lille afskedsfest for hende aftenen før. Hun siger farvel til alle vennerne, bortset fra Ross og det bliver han sur over. Rachel forklarer at hun udskød det, fordi det ville blive for svært og de to ender med at kysse hinanden lidenskabeligt. Erica, der er i New York indtil hendes barn skal fødes, får fødselsveer til afskedsfesten.

The one with all the other ones (1)

Et afsnit med en masse gamle clips.

The one with all the other ones (2)

Et afsnit med en masse gamle clips.

The last one (1) + (2)

Vi finder ud af hvad der skete med Chandler og Joeys kæleand og kælehøne. De døde og Joey fik at vide at de blev sendt til den gård man ikke må besøge. Gunther fortæller endelig Rachel hvad han føler for hende, men hun afslår høfligt. Da Monica og Chandler hjælper Erica med at føde, finder de ud af at de skal have tvillinger, en dreng og en pige. De beslutter at klade pigen for Erica, efter hendes biologiske mor, og drengen Jack efter Monica og Ross's far. Joey giver Chandler og Monica en and og en høne som indflytningsgave, men Chandler lader Joey beholde dem selv. Rachel og Ross har været i seng sammen, men Rachel tror det kun var afskedssex. Phoebe kører Ross til lufthavnen, men den forkerte! Til sidst finder de den rigtige, men Rachel vil ikke rejse alligevel. På flyet ombestemmer hun sig og står af i sidste øjeblik.
ANNONCE
Sidste sæson af Venner
Del

Seneste nyt

Annonce