Aniston

Shopaholic

I medgang og modgang

Så er tiden kommet! Den fantastiske Becky Bloomwood skal giftes. Hendes elskede Luke frier endelig og os læsere kan endnu en gang følge den shopalholske tøs, som render rundt i New Yorks gader og shopper som en sindssyg.
Shopaholic
Rebecca Bloomwood er tilbage igen. Denne gang skal hun giftes med sin elskede Luke Brandon. Ham, som hun har sukket over siden dengang han lånte hende 20 dollars til en virkelig fedt tørklæde.

Vi har fulgt hende i størstedelen Englands shoppingcentre og en stor del af New Yorks også, hvor hun har købt sig fattig og skaffet sig en kæmpe gæld gennem de sidste bøger. Men nu har hun styr på det, for denne gang skal hun jo giftes og så er det jo lovligt at shoppe en smule, eller?

Men Becky får denne gang flere problemer end bare lidt gæld. Hendes yndige svigermor vil nemlig gerne sætte sig præg på festlighederne og tilbyder Becky det bryllup, som hun altid har ønsket sig!

Dette gør imidlertid, at Becky hverken kan sige nej til hende eller til sin egen mor, som også gerne vil arrangere sin datters bryllup. Så inden man ved af det, bliver der arrageret bryllupper på hvert sit kontinent, til det samme par, og som altid formår Becky først at indvi Luke i det hele i sidste øjeblik!

Denne gang har Sophie Kinsella igen ramt plet! Hendes Shopaholic-bøger er simpelthen nøglen til den drømmeverden enhver pige har lyst til at synke ned i. Man lever sig fuldstændig ind i bogen og man sidder nærmest og rødmer hver gang Becky laver et af sine numre. Du kan nærmest se dig selv i hendes sted.

Shopaholic i medgang og modgang er en gribende og morsom bog! Den kan sagtens læses uafhængig af de to første, men jeg vil varmt anbefale at få de to første med også, da man simpelthen bare ikke kan få nok!

Så se at komme ned i nærmeste boghandel og få købt dem!

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce