Aniston

Shopaholic i New York

Her kommer 2'eren til den ultimative pigebog

Den populære bog 'En shopaholics hemmelige drømmeverden' har fået en efterfølger. I 'Shopaholic i New York' shopper vores kære Rebecca Bloomwood amok i New York.

Shopaholic i New York
I "En shopaholics hemmelige drømmeverden" mødte vi den shoppingbesatte Rebecca Bloomwood. I denne bogs efterfølger "Shopaholic i New York" tager Rebecca med sin nye kæreste Luke, til New York.

Hun mener selv at hun har fået rigtig godt styr på sit tidligere shoppingproblem, men da hun bliver sluppet løs i New Yorks gader kan hun ikke styre sig selv. Hun køber og køber, og gemmer alle disse indkøb i skabet på det hotelværelse, som hun og Luke bor på.

Hun glemmer imidlertid alt om indkøbene når hun finder noget nyt. Hun får igen opbygget sig en god gæld, men denne gang giver det lidt flere problemer end hun lige havde regnet med. Og det går ikke kun ud over hende selv, men også ud over hendes forhold til Luke.

Efterfølgeren til "En shopaholics hemmelige drømmeverden" er bare endnu en grund til at købe resten af serien. I denne bog er Rebecca blevet lidt mere voksen, hun har sig et forhold nu og et rigtig godt job, som hun jo faktisk kan lide, og dette gør bare 2'eren endnu mere spændende end 1'eren.

Bogen er simpelthen ikke til at lægge fra sig igen! Den er fyldt med både glæde, sorg og sjov og den er, ligesom 1'eren, en kanon god tøsebog, som passer rigtig godt til februars lange, kolde vinteraftener!

Så kom i gang tøser! (Og pssssst fyre! Dette er en kanon gaveidé til kæresten eller søster, bare lige sørg for at hun 1'eren også).

1'eren og 2'eren kan også læses uafhængigt af hinanden, men jeg anbefaler kraftigt at de læses i rækkefølge, da nogle af de ting, som vi støder på i begge bøger, faktisk kun er beskrevet i 1'eren. Men hvis man har lyst, kan man også bare nøjes med 2'eren!

En fantastisk bog!

God læselyst!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce