Aniston

Sexy Sommerglød #3

Med en sø-blå øjenskygge

Make-up til solbrun hud kræver et par nøgle produkter. Sats på stærke farver, skinnende og markerede øjne. Her den første ud af tre små guides til forskellige måder at lave en sexy sommerglød! Med en sø-blå øjenskygge. Sådan får du look'et.

Af: Sigrid P. Wøhler

Huden
ANNONCE
Sexy Sommerglød #3
Gør præcis det samme som med de røgfarvede og markerede øjne: Læg concealer efter behov, men pas på den ikke er for lys. Undlad foundation, brug i stedet solpudder.

Læg lidt ekstra solpudder i panden, på næsen og kinderne. Ton godt ud med en stor pudderpensel. Læg en brunlig rouge under kindbenet for at skabe kontur, og jævn igen ud med en stor pensel.

Øjnene

Excentrisk blå er en af sæsonens mest trendy farver. Indram øjnene med en blå kajal og læg blå skygge over. Brug en lysere blå skygge fra globen og op til øjenhule benet, og en helt lys under brynene.

Læg en mørk blå skygge under øjnene og op til globen. Det er vigtigt at tone godt ud så skyggen ser fin og jævn ud. Masser af sort mascara definerer øjnene. Buket-vipper kan eventuelt bruges for at give et mere intenst look.

Læberne

Til markerede læber er det altid bedst med neutrale læber. Vælg fersken farver eller lys rosa. Blanke læbestifter eller glosser er stadig in, og giver et fint resultat.

Det var så den sidste, lille guide til en sexy sommerglød.
Prøv dig frem og find det, du synes passer til dig!Sigrid P. Wøhler er indehaver af og underviser på:
Fagskolen for Dekorativ Kosmetik.
Du kan se hjemmesiden her og sende hende en mail her
ANNONCE
Del

Seneste nyt