Aniston

Sexy Sommerglød #2

Cariserosa læber

Make-up til solbrun hud kræver et par nøgle produkter. Sats på stærke farver, skinnende og markerede øjne. Her den første ud af tre små guides til forskellige måder at lave en sexy sommerglød! Cariserosa læber. Sådan får du look'et.

Af: Sigrid P. Wøhler

Huden
ANNONCE
Sexy Sommerglød #2
Læg concealer under øjnene og på eventuelle urenheder. Drop foundation på solbrun hud. Det er meget finere med solpudder og glinsende produkter.

Læg en rosa rouge på æblekinderne og marker kindbenene med skinnende highlighter. Brug også gerne highlighter på næseryggen og hagen for at få det optimale shine.

Øjnene

Skinnende øjenskygge til brun hud er lækkert. Læg en lys perlemors farvet skygge fra vippekanten op til brynet, samt i øjenkrogen og ton godt ud. Det åbner øjet og får det til at syne større og mere vågent.

Ønskes mere dybde roteres en mørkere farve, med toningspensel, i ydre øjenkrog. En hvid eller elfenbens farvet kajal på den våde kant, passer fint til dette lyse look. Mascara på øverste og nederste vipper rammer øjnene fint ind.

Læberne

Cariserosa læber passer bedst til brun hud. Brug først en lip-liner til at markere læbekonturen, så er det lettere at få den symmetrisk. Læg farven på med pensel, og læg en lidt lysere tone midt på underlæben. Så ser den fyldigere ud.

Det var så anden mulighed. I den sidste lille guide til sexy sommerglød, sættes fokus på looket: Sø-blå øjenskygge; - en sidste genial mulighed i sommervarmen.Sigrid P. Wøhler er indehaver af og underviser på:
Fagskolen for Dekorativ Kosmetik.
Du kan se hjemmesiden her og sende hende en mail her
ANNONCE
Del

Seneste nyt