Aniston

Sexy Sommerglød #1

Røgfarvede og markerede øjne.

Make-up til solbrun hud kræver et par nøgle produkter. Sats på stærke farver, skinnende og markerede øjne. Her den første ud af tre små guides til forskellige måder at lave en sexy sommerglød! Røgfarvede og markerede øjne. Sådan får du look'et.

Af: Sigrid P. Wøhler

Huden
ANNONCE
Sexy Sommerglød #1
Læg concealer efter behov, men pas på den ikke er for lys. Undlad foundation, brug i stedet solpudder. Læg lidt ekstra solpudder i panden, på næsen og kinderne. Ton godt ud med en stor pudderpensel. Læg en brunlig rouge under kindbenet for at skabe kontur, og jævn igen ud med en stor pensel.

Øjnene

Markerede øjne kræver lidt tålmodighed. Læg først et lag af transparent pudder under øjnene, så eventuelt drys fra øjenskyggen kan børstes væk.

Start med at indramme øjnene med sort kajal. Læg en gråsort eller blåsort skygge over kajal-stregen, så de hårde kanter bliver jævne. Brug samme skygge op til globen og under øjet, og jævn alle overgange ud med en blød toningspensel. Afslut med highlighter under brynene, og meget sort mascara.

Læberne

Matte lyse læber er flottest til markerede øjne. Læg lidt foundation på før læbestiften, så bliver læberne ekstra lyse, og farven sidder bedre fast. Læg derefter en mat, lys læbestift med pensel to gange. Det giver det mest holdbare resultat.

Men det er ikke den eneste måde, man kan få den sexy sommerglød på. Vi sætter i to følgende guides fokus på henholdsvis lookene: Cariserosa læber og sø-blå øjenskygge; som også er geniale midt i sommervarmen.Sigrid P. Wøhler er indehaver af og underviser på:
Fagskolen for Dekorativ Kosmetik.
Du kan se hjemmesiden her og sende hende en mail her
ANNONCE
Del

Seneste nyt