Aniston

Sexsymbol – en ærefuld titel?

Kan nutidens kvinder håndtere at bruge sex som magtsymbol

Titlen sexsymbol anses af mange kvinder som nedværdigende, men det er alligevel en eftertragtet titel til trods for dens dårlige vibrationer.
Sexsymbol – en ærefuld titel?
Vi bruger ofte vores seksualitet til at få det vi vil have, klæder os udfordrende og får fyrene til at glo en ekstra gang når vi vrikkende tripper forbi i korte skørter, men så snart de tror, de skal til at indfri de falske forhåbninger, som det som regel er, bliver vi fornærmede over deres tilnærmelser.

Vi vil gerne være sexobjekter, men kun til en vis grænse. Kan vi imidlertid tillade os at blive sure på de gutter, der står og savler og synes det er et skønt syn, når vi selv har dullede os op på den måde med henblik på at få en reaktion?

At de kommer med deres harmløse kommentarer er én ting, hvilken vi bare burde smile ad. Muligvis er de så stive, at vi ikke forstår halvdelen af det, og andre gange er de så klamme, at man ville ønske man ikke forstod det, vi har dog selv valgt at udstille os og bør kunne tåle mosten så længe det ikke er fysisk...

Men bare fordi vi fremviser en smule kød, burde fyrene kunne respektere princippet "Nok se, ikke røre!" .

Sex er blevet et legitimt magtsymbol i disse tider, og kvinder ser sit snit til, som aldrig før, at udøve den magt, vi ikke havde for bare 50år siden.

Men hvis I vil være en del af magten, så husk at ikke alle er lige så fremsynede og I vil med garanti få både ønsket og uønsket opmærksomhed, så husk at gøre op med jer selv om I kan håndtere det.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce