Aniston

Sexmyter

Der findes et hav af sexmyter. Aniston.dk be-/afkræfter nogle af de mest kendte.

Der findes et hav af sexmyter blandt folket, men kan det nu også passe at mænd kan blive inkompetente af at onanere for meget? Og har afrikanske mænd bare større "udstyr"?

Aniston.dk be-/afkræfter nedenfor nogle af de mest kendte sexmyter.
Sexmyter
Afrikanske mænd er bedst proportioneret
Sandt; hvor danskernes gennemsnitsstørrelse ligger på omkring 15 cm i erigeret tilstand, og asiatiske mænds ligger på 13 cm, ligger afrikanske mænds gennemsnit helt oppe på 20 cm.

Mænd har altid lyst
Falsk; efter mænd har rundet 20 års alderen, og kommet ind i et liv der kræver noget af dem bliver de også til tider trætte og mister lysten.

Mænd kan få blå boller, hvis de ikke kommer under sex
Sandt; Under sex kan der suse så meget blod til bollerne, at trykket bliver for stort hvis ikke det bliver lettet, og blodkarrene så begynder at sprænge. hvilket resulterer i blå boller. Så piger, den er god nok.

Broccoli får sæden til at smage bedre
Sandt; Det er ingen hemmelighed at sæd har en bitter smag. Men hvis fyren drikker ananas juice eller spiser broccoli kan smagen faktisk blive meget mere behagelig.

Kvinder er kun jomfruer, hvis deres mødom er intakt
Falsk; Mange tror fejlagtigt, at hvis en pige ikke har en mødom, er hun ikke jomfru. Det har i visse kulturer stor betydning, når kvinderne skal giftes (bort). Men mødommen kan blive sprængt af fx. sport og tamponbrug. Desuden bliver mødommen ofte bare 'revet' i stykker snarere end sprængt, og det medfører ikke nødvendigvis blødning
ANNONCE
Sexmyter
Omskåret er mere hygiejnisk
Falsk; I USA er omskæring af drengebørn udbredt (om end det er faldende - i 1965 blev 85 procent snittet, mens tallet i 2005 var 56 - gennemssnittet i verden er 25 procent) udfra den tro, at det er mere hygiejnisk uden forhud. Men undersøgelser viser, at så længe man(d) vasker sig under forhuden, er der ingen infektionsproblemer.

Store hænder/næser/fødder etc. betyder stort lem
Falsk; Desværre kan store hænder eller fødder ikke alene give en forudsigelse af hvad der venter når tøjet falder af, men når det så er sagt kan man måske få et fingerpeg hvis man dømmer ud fra kroppen som en helhed. Tilgengæld er myten om fyre der tager hormoners lille størrelse også falsk, det hænger ikke sammen med hormonerne og der er ingen virkning, men den hurtigt voksende krop kan få det til at se mindre ud.

Man kan ikke dyrke sex, hvis man har hovedpine
Falsk; ihvertfald medmindre det er en opfundet hovedpine for at slippe. Faktisk udløser sex en masse endorfiner i hjernen der går ind og virker på hovedpinen, så hvis det er en rigtig hovedpine ville det være dumt at skubbe ham væk.

Man mister sexlysten med alderen
Falsk; Selvom tanken om dine forældre, eller endda bedsteforældre har et sexliv, umiddelbart lyder direkte frastødende er dette bare en myte. Sex har stor betydning både for vores humør og helbred, så chancen for det forsvinder med alderen er (heldigvis) meget lille.

Hvis man dyrker sex inden sengetid er man for ophidset til at falde i søvn
Falsk; Under sex udløser kroppen endorfiner der gør dig afslappet og får dig til at føle dig bedre tilpas.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce