Aniston

Sexblogger fortæller: Når analsex går HELT galt

Miss Milf beretter om, hvor galt det kan gå under analsex

Af: Miss Milf, blogger hos Missgrey.dk

Kære læser
 

Kender du det, når man skal rykke nogle grænser – og det går helt, helt galt?

Det gør jeg.


Jeg kan rigtig godt lide at prøve grænser af rent seksuelt, men én gang husker jeg desværre alt for tydeligt. Én gang, som slet ikke gik som forventet. Jeg kan love, at jeg aldrig laver samme stunt igen!

Læs med og find ud af, hvordan en eksperimenterende aften gik helt galt…

Vi starter med god stemning og lækker mand

Min daværende kæreste, Mr. Tough Love, var match made in heaven for mig; i hvert fald når vi snakker seksuelt. Vi eksperimenterede ofte, og havde næsten ingen grænser for hvad der skulle prøves, og hvad vi kunne lide.


Denne aften var ingen undtagelse.

Jeg havde rigtig sørget for at han og jeg skulle have en super lækker aften. Lejligheden var gjort hovedrent, sengetøjet var skiftet, aftensmaden var hans yndlings, og jeg havde taget et langt, grundigt bad.


Alt var perfekt til når han kom hjem!

Da Mr. Tough Love træder ind, bemærker han straks den gode stemning. Han bliver glædeligt overrasket, og under aftensmaden får vi virkelig flirtet og pirret hinanden. Vores blikke fortalte det hele; vi skulle bare have det tøj af, og det kunne kun gå for langsomt!

Vaniljesex var ikke nok

Mr. Tough Love tog hårdt fat i mig, og trak mig med over i sengen. Vi fik meget hurtigt tøjet af, og var allerede godt opstemte, så det helt store forspil var hverken ønsket eller nødvendigt. Vi ville bare have hinanden NU.

Intensiteten i vores sex var vanvittig, og vi kunne begge mærke at vi havde lyst til at give den lidt mere den dag. Ingen af os sagde det rigtig højt, men før vi vidste af det var kondom og glidecreme fremme. Mr. Tough Love og jeg havde dyrket analsex flere gange inden, så vi følte os meget trygge ved det.

Hvad vi ikke havde prøvet før, var andre stillinger under analsex. Vi havde altid kun dyrket doggystyle, da det var mest trygt for mig. Men denne gang ville jeg overraske ham, så da vi først var kommet lidt i gang, bad jeg ham lægge sig på ryggen.
Han gjorde som jeg bad ham om, og jeg satte mig op på ham med ryggen til hans ansigt. Det føltes virkelig godt, og jeg kunne høre på Mr. Tough Loves støn, at han virkelig også nød det til fulde.

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj på budget - sjov analsex

Når det bliver for glidende…

Jeg var godt i gang med at ride ham, og det var virkeligt fantastisk – men jeg begyndte at undre mig lidt, da det pludseligt blev meget glidende. Glidecremen skulle på daværende tidspunkt være rimeligt tørret ind, og eftersom at vi brugte kondom, kunne det ikke være presperm… så hvorfor gik det pludseligt lidt for nemt?

Jeg undrede mig lidt, men Mr. Tough Love virkede uberørt og bemærkede absolut intet. Diskret sneg jeg min hånd om til min bagdel hvor sagerne foregik, og kunne pludseligt mærke det, som for alt i verden ikke måtte ske – det var hverken glidecreme eller presperm som var kommet helt ud på hans mave, det var helt sikkert.

Min krop havde simpelthen slappet lidt for meget af, for der var kommet ”efterladenskaber” ud på både mine baller og hans mave.

Mr. Tough Love bemærkede hurtigt min umiddelbare tavshed, og det gik pludseligt op for ham.

Helt tavst og meget rød i hovedet rejste jeg mig, og løb nærmest ud og hentede et håndklæde til ham, så han kunne komme i bad først. Han forsøgte at trøste mig med lidt henkastede ”det kan ske, skat”, men jeg var helt ude af den.

Da vi begge havde været i bad, var vores super gode stemning lidt død. Jeg havde aldrig før været så flov, som jeg var der – selvom det absolut ikke var min skyld, da det kan ske for alle.
 

Én ting er dog sikkert: Jeg holder mig til doggystyle når jeg dyrker analsex fremover!

XOXO Miss MILF

Læs meget mere fra Miss Milf og de andre Missgrey-piger ved at besøge Missgrey.dk – for kontakt, da send en mail til: [email protected]

Har du lyst til at prøve kræfter med analsex, så få fingrene i E-bogen: ”Analsex for begyndere” hos Missgrey.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce