Aniston

Sex som samtaleemne

Mangler du lidenskab i dit parforhold?

Tager du ansvar for at skabe en positiv dialog? Og er det naturligt for dig at fortælle, hvad du i virkeligheden vil have? Mangler du lidenskab i dit parforhold?
Sex som samtaleemne
"Åhhr, ja ja.. - Jeg kommer", Sagde han, rullede af og lagde sig til at sove. "Godnat skat", sagde hun med mopset stemme og vendte sig med ryggen til ham, imens hun skulede over, at hun endnu engang ikke nåede at komme.

"Åhhr skat, jeg var så tæt på at komme. Jeg ved godt at du er færdig og træt, men det ville være så dejligt, hvis du lige ville stimulere mig et øjeblik. Jeg var nemlig så tæt på at komme". - Men det siger hun ikke.

"Der er ikke noget jeg hellere vil", ville han have svaret, hvis han havde vidst, at hun havde været så tæt på en orgasme. "Sæføli' skal min kæreste have en orgasme, sådan en mand er jeg nemlig", ville han have tænkt, hvis du havde turdet åbne munden.

Lidenskaben forsvinder, hvis sex ikke er et naturligt samtaleemne. Og dog skal man kunne vurdere, hvordan man taler om det, samtidig med, at det ikke skal tales ihjel.

Kvinde, når du "irettesætter" din mand, så start altid med at rose ham. Det har han brug for, for at bevare sin maskulinitet og sit positive selvbillede. Vejled ham på en kærlig måde. Han vil så gerne gøre det godt for dig, men han kan ikke læse dine tanker. Han elsker at høre, at du tænder på ham. "Skat, jeg bliver så liderlig, når du står med den boremaskine i hånden".

Kære mand, dine krav er så få og simple, og det er derfor, at I er så ukomplicerede. Hvis hun er våd og villig, så forlanger I ikke ret meget mere. Og det er et stort plus. Men hvordan bliver hun så våd og villig?
Jo, ser du. Vi kvinder vil have lidenskab. Vi vil have opmærksomhed og omsorg. Det er det, der gør os våde i trusserne. Kærtegn din kvinde under madlavningen. Giv hendes balle et kærligt klem. Kys hende i nakken, hvisk kærlige ord i hendes øre. Kvinder elsker det.
ANNONCE
Sex som samtaleemne
Husk blomsterne en gang om ugen, eller i hvert fald hver 14. dag, og overrask din kvinde blot en gang om måneden. Inviter hende i biografen, på picnic eller overrask hende med en kærlig omgang massage, uden at det nødvendigvis behøver at føre til sex.

Lyt til hende. Sluk fjernsynet blot en halv time om dagen, og lyt på hvad hun har at fortælle. Ofte behøver kvinden ingen kommentarer, blot du lytter, og nikker på de rigtige tidspunkter. Det værste hun ved er, at blive ignoreret!

Kvinder har en tendens til at blive i snakkehumør, så snart dynen er trukket op, og lyset er slukket. Det er her, at I skal tale om jeres forskellige fantasier, drømme og ønsker:

"Skat, jeg elsker den måde du kigger på mig, når jeg sætter værktøjskassen på plads. Dine øjne stråler af kærlighed, og det gør mig varm. Kan ikke undgå at få uhyrlig meget lyst til dig, når du sender mig de øjne".

Hun vil tage lillepige-grinet frem, rødme og føle sig som 'Bambi på glatis'.

Ros hinanden, værdsæt hinanden. Det er aldrig en selvfølge, at din partner har valgt dig! Du skal være smigret, og glæde dig over det, hver eneste dag. Giv udtryk for det! Sig det højt. Det sætter skub i lidenskaben.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce