Aniston

Sex på første date? Sådan gør du!

Miss Milf giver dig gode råd til at få lagengymnastik på første date

Kære læser

Er du ved at være lidt træt af at være på en masse forskellige dates, uden at der sker noget lagengymnastik? Eller kunne du virkelig bare godt tænke dig at være den, som for en gang skyld tager styringen og oplever noget seksuel spænding?

Frygt ej; hjælpen er ankommet!

Af alle kvinder kender jeg det med at være tilbageholdende og måske lidt langsom i optrækket. Men jeg har løst koden! Læs videre og få mine allerbedste tips og tricks til at få sex på første date (eller bare gøre ham virkelig, virkelig sulten efter dig).

Gode råd fra Miss Milf til at få lagengymnastik på første date

Undgå misforståelser - vær dig selv!

Mænd kan (for det meste) godt lide at jagte kvinder – det ved vi vist alle sammen godt. De kan godt lide at skulle kæmpe lidt for os; vi skal være tilpas uskyldige og uden for rækkevidde, men samtidig være lidt mystiske, frække og udfordrende.

Men hvad gør man så, når det tilsyneladende bare ikke hjælper at være ”tilpas det ene og andet”? Hvorfor sker der ingenting?

Mixede signaler, forvirring og usikkerhed er en dårlig cocktail, men det ændrer ikke på, at langt de fleste – mænd som kvinder – er usikre, når det kommer til, hvorvidt man skal gå lidt længere eller ej.

De stakkels mænd bliver tudet ørerne fulde af, at kvinder absolut ikke vil have sex på første date. Og det er der helt sikkert også mange, som ikke vil. Men der er også mange, som gerne vil. Men hvordan skal de dog vide, hvem der vil, og hvem der ikke vil?

Den bedste måde, du kan afhjælpe dette problem på, er ganske simpelt ved at være dig selv. Det er en kæmpe kliché, men der er en grund til, at det er blevet det: for det virker!

Drop det der med at prøve at være en anden eller ignorere dine følelser. Det går altid galt. Men hermed ikke sagt, at du selvfølgelig ikke kan være den bedste version af dig selv.

LÆS OGSÅ: Hvem er Miss Milf? Læs introduktionen her!

Gør dig grundigt klar

Sørg for, at du får en god dag, den dag du skal på date. Det kan du sagtens ”planlægge” lidt.

Gerne en-to dage inden din date (og selvfølgelig også på selve dagen) så spis gerne lidt let og sundt.

Lad være med at spise en masse junk, som, du ved, gør dig tung og træt i kroppen. Drik en masse vand, spis nogle lækre salater og lad være med at overspise.

Du skal have det så godt med din krop som muligt på din datenight, for du skal jo helst ikke tænke ”ser han mon min oppustede mave?” (og gør han det – så er han nok egentligt bedøvende ligeglad).

Plej dig selv

Et langt bad hjælper altid på selvfølelsen. Plej dig selv med din yndlingssæbe, barber dig hvor du nu foretrækker det og smør hele kroppen ind i en god creme. Tag din bedste parfume på og fortæl dig selv, at du er et rigtigt catch!

Gør dig (mere) lækker

Inden du skal på din forhåbentligt frække date, er det virkeligt vigtigt, at du føler dig super godt tilpas. Du skal selv synes, at du er hamrende tiltrækkende!

Så når du nu er færdig med dit lange bad, så tag dit bedste sæt lingeri på. Har du noget dyrt lingeri, som er super frækt, men som du faktisk ikke føler dig tilpas i, så lad være at vælge det! Tag det undertøj på, som du synes sidder godt, og som du uden problemer kan vise dig frem i.

Når først dit undertøj er på plads, så vælg yndlingskjolen. Du må gerne vise ham, at du har gjort dig nogle tanker om dit outfit! Lad være at lade som om at du ikke har skænket din udstråling en tanke.

Gør dig umage, og vælg en kjole eller et par stramme jeans, som viser dine allerbedste sider. Tag noget flot (ikke for tungt) makeup på, og voilá: sexy woman!

Og husk så: stol på dig selv. Du er alt værd, og gudesmuk og dejlig. Vis ham din selvsikkerhed!

Vær selvsikker, og vis ham hvad du vil have

At spille kostbar er en gammel klassiker, som altså sjældent går super vellykket. Jeg har i hvert fald ikke haft en oplevelse, hvor det har været positivt at holde en masse igen og lade som om, at man ikke rigtigt er interesseret. Og det virker da slet ikke, hvis du vil have ham til at smide tøjet for dig!

Derimod skal du kende dit værd, være selvsikker og vise ham hvad du vil have.

LÆS OGSÅ: Kend din krop og seksualitet

Selvfølgelig skal du ikke bare hoppe på ham som en sulten løvinde (medmindre du er helt sikker på, at det er en sexdate, men så læste du sikkert ikke med her), men du må gerne sende ham nogle hentydninger.

Uanset hvor I holder daten henne, så flirt igennem dit kropssprog: ret ryggen, bid dig selv i læben og send ham nogle frække blikke. Strejf tilfældigt hans arm eller hånd indimellem og vær generelt ikke alt for genert.

Personligt har jeg god erfaring med at ”lade ham komme til mig”. Han skal tro, at han har lokket dig i fælden! Og det gør du bare bedst ved at være en lille smule tilbageholdende. Du skal ikke grine fjoget, kigge væk og trække dig – men som sagt, lad ham komme til dig. Som nævnt før, vis ham at du er selvsikker og interesseret; men han skal ikke tro, at du ikke kan undvære.

Han skal være sulten efter dig, og desværre er det bare sådan, at de fleste gerne vil have det, de måske ikke helt kan få. Så vis ham, at du interesseret, men at du også har det helt fint uden.

Hvis alt går galt

Kan du ikke helt tyde hans kropssprog, og virker han efter nogle timer ikke rigtigt til at tage initiativet? Så vær modig og gør det selv. Drop det med at lade ham komme til dig, og vis ham hvilken stærk, selvsikker og sexet kvinde du er.

Er I hjemme hos ham, kan du spørge om det ikke bare er nemmere at du sover der. Har I ingen fysisk kontakt haft, så prøv dig lidt frem. Læn dig lidt ind mod ham, kig ham lidt længere i øjnene og prøv - hvis du er rigtig modig - at kysse ham. Det værste, der kan ske, er i sidste ende, at du får et nej tak – og aldrig ser ham igen. Men hvor slemt er det i bund og grund? Ikke særligt meget.

Det vigtigste er, at du udstråler selvværd, og at du selv føler dig virkeligt tiltrækkende. Det er de færreste mænd, som kan modstå det!

God jagt!

XOXO Miss MILF

Af: Miss Milf, blogger hos Missgrey.dk

Læs meget mere fra Miss Milf og de andre Missgrey-piger ved at besøge Missgrey.dk – for kontakt, da send en mail til: [email protected]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce