Aniston

Sex and the City

Vores elskede serie kommer tilbage på skærmen - som film

Ja, du læste rigtigt. Det ser endelig ud som om, at vi tøser kan sætte os glædeligt tilbage i stolen og nyde en ny omgang Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte.

Sex and the City
"Sex and the City", den fantastiske serie om de fire single pigers liv i den store by New York. Fra 1998 til 2004 blev denne vidunderlige serie produceret. I seks sæsoner har vi fulgt med ved skærmen hver gang en ny episode blev vist. Det er blevet til 94 afsnit af 30 minutters varighed.

47 timer hvor vi har fulgt pigerne igennem de trængsler som single piger i 30'erne i New York kommer ud for. Vel at mærke, de samme trængsler, som single piger (og drenge) generelt oplever, uanset alderen. Vi har grædt, grinet og krummet tæer! Og åndet lettet op da Carrie endelig fik Mr. Big i sidste afsnit.

Allerede kort efter seriens afslutning tilbage i 2004 har der været rygter om at filmatisere serien. Men dette blev dog manet til jorden igen, da der efter sigende har været store kontroverser skuespillerne imellem.
 
Dog ser det ud til at millioner af fans verden over, rent faktisk kan tillade sig at vente med længsel efter at se nyt fra den front. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall og Cynthia Nixon er endelig nået til enighed, og vi kan se frem til en film, som skal mætte os circa 90-100 minutter ekstra.

Der er mange detaljer, der skal falde på plads, men alle fire skuespillerinder er nu indstillet på igen at iføre sig Manolo'erne og betræde New Yorks gader, i jagten efter...?
 
Ja, hvad kan vi forvente os? Carrie fik jo Mr. Big, Miranda fandt sig til rette med ægtemand og barn og husholderske i Brooklyn, Samantha genfandt orgasmen og lod sig til sidst tillade at falde i kærlighedens bånd med Smith og Charlottes lykke blev gjort, da hun med sin mand endelig fik tilbud om et adoptionsbarn.

Umiddelbart den perfekte slutning, men hvad skal der nu ske?
 
Får Carrie overhovedet sin klumme tilbage, da hun hjemvender til New York? Hvad sker der med Miranda og Steves liv i 'The Suburbs'? Vil Samanthas kræft blusse op igen? Hvad med adoptionsbarnet, Charlotte og Harry har fået tilbudt? Hvilke problemer kommer der på den front? Eller vil det ske, Gud forbyde det, at de atter vil blive fire single piger i New York?
 
Men herfra skal opfordringen lyde, hav tålmodighed og glæd dig! 
 
Et lille råd, hvis du allerede tørster, klik på HBO.com og kig på alle de godter som de har liggende omkring Sex and the City!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce