Aniston

Sex and the City: The Movie 2

Så er de fire newyorker-piger igen på banen i en ny Sex and the City-film

Mange af os kender rigtig godt til de fire Sex and the City-karakterer, Samantha, Miranda, Charlotte og Carrie, og vi kan nu alle sammen se frem til et gensyn, i den nye Sex and the City-storfilm, hvis premiere er sat til sommeren 2010.
Sex and the City: The Movie 2
Endelig er det helt officielt. De fire skuespillerinder, Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Kristin Davis og Sarah Jessica Parker har alle skrevet under på kontrakten til den nye film. Og det samme har Michael Patrick som er manuskriptforfatter og instruktør.

Der kan endnu ikke løftes sløret for, hvad filmen helt præcist kommer til at handle om, da manuskriptet til den nye film, efter sigende, ikke er skrevet endnu. Dog rygtes det, at den kommende film vil være knapt så dramatisk, som den foregående, hvor Carrie, i første omgang, bliver forladt af Big.

Om der, i den nye film, i takt med den foregående, er udsigt til et gensyn med Big-karakteren, som spilles af Chris Noth, kan kun tiden vise. Desuden er der yderligere snak om eventuelt at inddrage figuren, Aidan, spillet af John Corbett.

Om vi kommer til at se disse skuespillere i den nye Sex and the City-film, kan vi jo kun håbe, mens vi, i spænding, pænt må vente til premieren i 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce