Aniston

Sephora har åbnet webshop i Danmark!

Nu kan du endelig købe alle de lækre Sephora produkter online i DK. Vi er vilde med, at vi nu kan købe alle vores favorit beauty-produkter hjem med bare et enkelt klik!

Sephora har åbnet webshop i Danmark!

Længe ventet! Vi er så glade på redaktionen, efter Sephora har åbnet webshop i DK! Nu kan det KUN gå for langsomt med at klikke sig alle de lækre produkter hjem, inden de (måske) hurtigt bliver udsolgt online.
Jeg skal helt sikkert have klikket mine favoritter hjem fra Benefit, NARS, BECCA, Too Faced & Kat Von D.

I Frankrig har Sephora forsøgt med en ny og mere intens digital oplevelse til deres kunder. Et nyt koncept kaldet Beauty Hub.

Ved indgangen mødes man med Beauty Hub standeren, en digital skærm, der viser de seneste trends, tutorials, eksklusive tilbud, nye brands etc, som bliver opdateret med forskellige temaer hver måned.

I Beauty hub'en er der opsat en iPad, hvor du kan prøve et virtuelt look, og du kan få inspiration gennem et katalog for et personligt beauty program.
Du kan dermed teste forskellige looks på iPad eller den tilkoblede spejl, hvor du prøve 1000 forskellige looks.
Den kan rent faktisk også hjælpe dig med at finde den helt rigtige farve foundation til din hudtone. Er det noget vi kan lide? JA endelig en teknik, der kan hjælpe og gøre det nemmere, når vi næste gang skal vælge den helt rigtige farve! 

Sephora har også tilføjet Geo-filtre til Snapchat, for at udvide den digitale oplevelse endnu mere.

Indtil videre er det dog kun i Frankrig, du kan prøve denne digitale oplevelse. Men hvem ved om, den digitale oplevelse også bliver en realitet i de danske Sephora-afdelinger snart ...

Indtil videre kan vi hvert fald juble over at handle de lækre produkter hjem fra sofaen lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE