Aniston

Semper er gået glutenfri

Det er blevet nemmere for glutenintolerante og glutenfri-fans at få valgmulighederne.

Semper er gået glutenfri
Det er ikke altid lige nemt at være glutenintolerant, når man bor i Danmark. Jeg har selv været de lokale supermarkeder rundt i min søgen efter glutenfri produkter til en bekendt, og den glutenfri afdeling er ofte forsvindende lille, virkeligt uinspirerende og gemt langt væk - hvis den da overhovedet eksisterer.

Men det har Semper, som du måske kender bedst fra babymaden, sat sig for at gøre noget ved. De har derfor nu lanceret en hel serie af glutenfri produkter, der både indeholder et varieret sortiment, og som oven i købet er noget sjovere end mange af de andre glutenfri produkter, du finder på hylderne, fordi Sempers produkter ganske enkelt er tilpasset det nordiske marked.

I serien findes nærmest alt, hvad det glutenfri eller glutensensitive hjerte kan begære. Der er småkager (Semper Cookie-O's), morgenmadsprodukter (Semper Kick! Natural og Semper Havregryn), hele fire varianter knækbrød (Semper Havreknäcke, Semper Linföknäcke, Semper Lantknäcke og Semper Grovknäcke), pasta (Semper Fusilli) og meget mere.

Det er dermed ikke bare blevet en tand nemmere at komme i nærheden af de glutenfri produkter, det er også blevet nemmere at få lidt varians i det, man indtager, hvis man er glutenintolerant eller -sensitiv eller, hvis man blot vælger gluten fra i hverdagen.


Semper Glutenfri forhandles i SuperBest og i Irma, samt på Superbest.dk, Irma.dk og Helsam.dk. Se mere om Semper Glutenfri og sortimentet her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce