Aniston

Selvtillid, fornemmelse og nydelsen

Sex skal være sjovt, forførende, intimt, sexet og frækt. Lær dig krop at kende, og få et bedre sexliv.

1. Del ud af 10 mulige om sex, selvtillid, onani  samt tips og tricks.
Selvtillid, fornemmelse og nydelsen
"det generelle problem i dagligdagen, er at dagligdagen generelt er et problem"

Vi vil alle gerne være gode til sex, for der er jo ikke noget værre end at være sammen med en partner som absolut intet ved om sex.
 
Mange fyrer tænder på tanken om at være sammen med en jomfru, eller gør de nu også det? hvem gider at være seksuelt sammen med en jomfru? Medmindre man selv er jomfru, elsker hende, eller er rundet de 60 og er på stadiet til at være gusten, klam og det som er værre.

Mange fyre går rundt med tanken konstant.

"jeg er ikke god nok, hun er sikkert vildt fræk, og jeg kan ikke tilfredsstille hende seksuelt"

Og ganske rigtigt har du den tanke så kan du nemlig ikke tilfredsstille hende seksuelt. Så kom af med den tanke.

Nu handler denne artikel ikke om hvad fyre skal gøre for at blive bedre elskere, sexmonstre eller guds gave til den liderlige kvinde. Men derimod om hvad kvinder kan gøre for at blive bedre til sex.
 
Mindst lige så mange kvinder som fyre, går rundt med samme tanke, om at de ikke er gode nok, at de ikke engang ved hvordan man sætter kondom på pikken, hvordan et rigtigt blowjob skal udføres, om man skal skrige, stønne svagt, råbe, rive, nive, bide eller bare ligge sig på ryggen og sig "så knep mig din liderlige gris".
 
Ens for begge parter er at vi alle ønsker det værste for vores tidligere partner, når det kommer til kommende seksuelle nydelser. VI VIL VÆRE BEDST!!! Og min X skal ikke kunne tænke på andet end mig, mig og atter mig, når hun/han dyrker sex med en anden, min X skal savne min liderlige krop, store pik og frække ord, når hun ligger og onanere, eller når han dyrker sex med en ny partner.

Men er vi virkelig så god, tænker vores tidligere partner på os, når hun dyrker sex, eller når han råknepper en han lige har scoret på Buddy Holly? Det er et spørgsmål som vi må lade stå hen i det uvisse, for hvem er ærlig nok til at fortælle sandheden. Og hvis sandheden kommer frem, ønsker vi så at hører den?

  
Og nu tilbage til kvinden.

Den modne kvinde, eller den modne pige, som gerne vil være super elsker, uden at være professionel prostitueret. Kvinden som kan få en mand til at besvime når hun bider hans øreflip, eller når hun sætter en hånd på hans lår til middagsselskabet.
De fleste kvinder går rundt med en ideologi om at når de møder prinsen på den hvide cykel, så skal alt nok blive godt, så vil han lærer hendes krop at kende, og hun vil lærer hans krop at kende. Og bla bla bla...

Problemet er bare, at hvordan skal man lærer motoren, i en bil at kende, hvis fabrikken ikke engang har smidt en manual med til den.  Og faktum er at lige meget hvor meget kvinder prøver, vil en udløsning altid være bedst hos en mand, hvis han selv får lov til at styre den.

Hører du til den genration at piger, som stadigvæk tror at sex er forbeholdt den eneste ene, så halleluja, det er så i orden, men derfor må du gerne være klar, til at han kommer.

Og er du for fin på den, og mener at sex er beskidt, så har du helt ret, og sex skal hverken være smukt, pænt, elegant eller på 1. Klasse, det skal være hårdt, sexet, frækt, forførende, sjovt, nyt, spændene og erotisk.

Problemet med hunkøn, og sex er at de skal vise deres krop, uden tøj på. Og nogen gange med lidt lys tændt. De kommer til at svede, og deres bryster hopper rundt som 2 bolde på vej i en basket kurv. Dette er ikke særlig charmerende "synes kvinder". Men kom udover steppen, og hop videre, problemet ligger i din selvtillid, du føler dig ikke sexet, så gør dig selv sexet, tag noget kinky tøj på, du føler dig tyk, med håndtag eller som man siger Erotisk Buttet. Og alt imens du tænker over hvor klam, ulækker og tyk du er, så ødelægger du dig selv, din krop, din psyke og din lyst til sex. Den er der, men du gemmer den væk, kommer med påskud om træthed, ked af det, mut, hoved pine og ondt i maven, låret, knæet ovs.
ANNONCE
Selvtillid, fornemmelse og nydelsen
Kom op på hesten igen, og rid videre, alternativ, rid på ham.

Problemet med manglende selvtillid er at man kun ser sig selv, man bliver et kæmpe EGO, og kan ikke se noget godt ved sig selv, det hele bliver en ond cirkel, og her er det en god idé at benytte Kognitiv Terapi, stop problemet inden det udvikler sig. Dette kan gøres ved at indse, at man måske ikke er super slank, men trods det, har man da haft et par kærester før, og de sagde jo jeg var lækker, måske jeg ikke ligner Danmarks smukkeste, men det kan alle jo heller ikke være, og fyrene kigger jo alligevel efter mig, når jeg går på gaden. Og udover det, er jeg jo en rigtig god mor, selvom jeg har fået kejsersnit, og har et lille ar på maven. Selvom mine bryster hænger lidt, er det jo klart nok, eftersom jeg har lidt store bryster og lige har ammet en lille skøn pige.

Mødre er sexet i hele sin helhed, og fyre er tiltrukket af kvinder som har bevist de kan føde børn, det udviser omsorg, tryghed og forståelse.

Husk er man kommet så langt som til at skulle dyrke sex med en partner, så betyder det at partneren trods alt finder dig sexet. Udnyt det og boost din selvtillid på det.

Et eller andet sted, er der mænd som finder netop dig tiltrækkende.

Er du blevet voldtaget, eller på anden måde udnyttet seksuelt, så søg hjælp, det er trods alt ikke (ALDRIG) din egen skyld, at der findes mennesker som ikke respektere andres nej, eller uvidenhed, kontakt en sexolog, psykolog eller terapeut som har den nødvendige viden, til at kunne få din videre i det liv!
ANNONCE
Selvtillid, fornemmelse og nydelsen
"Strækmærker på kroppen er livets mærker"

Mange piger og kvinder oplever at det ene bryst er større end den andet, eller at det ene hænger mere til den ene side, sådan er livet, og sådan er kroppen indrettet. Mange tør ikke smide bh'en foran deres partner fordi de er bange for at han ikke kan li deres krop. Men tro mig, en fyr har mere travlt med at nyde det hele, og tænke på sine egne fejl, end på at ligge og finde dine små fejl. Mænd vil gerne have deres mave ser trænet ud, når de ligger den i sengen, derfor bruger de fleste mænd en hovedpude når de ligger på ryggen og dyrker sex, armene ind til siden, for at deres bryster skal se større ud, så i er ikke ene om det.

En god ting at gøre inden man dyrker sex, er at gå i bad, tænd duftlys, stearinlys, fræk undertøj, rent sengetøj, noget lækkert at drikke, og fyld rummet godt op med sanser, som fjerner fokus fra alt andet end intimiteten i at der skal ske noget sexet, sjovt og forførende. Lækkert undertøj, og gerne ny indkøbt, vil få enhver kvinde til at føle sig rigtig godt tilpas.

 

Hvad skal det handle om næste gang?

-          Tror jeg vil fortælle lidt om sextips til et mere intimt sexliv.

-          Onani for kvinder med og uden legetøj.


-          Be in Control of your body.

 

Kim Christiansen
Sexolog Stud. v/Joan Ørting
ANNONCE
Selvtillid, fornemmelse og nydelsen

Del

Seneste nyt