Aniston

Seje computercovers

Når et computercover ikke bare skal være praktisk ...

Computercovers til både PC og Macbooks er der mange af på markedet. Men der er langt mellem de pæne designs. Og hvis man har klædt sig pænt på til mødet eller forelæsningen, så spiller et usmageligt computercover bare ikke!

Men så er det godt, at der også findes steder, hvor man kan finde pæne, lækre, anderledes og cool covers til den bærbare.

Et af de steder er den danske webshop Coverme.dk, hvor de har samlet en lang række ret skønne, specielle, klassiske, farverige og meget klædelige covers, sleeves og cases til den mere designbevidste forbruger.

Coverme.dk har de en forkærlighed for Apple, derfor finder man også covers til både Macbook, iPad og iPhone på sitet.

Vi har samlet en række af de fede covers nedenfor.
ANNONCE
Timberline - Pendleton Cover i uld forhandles på Coverme.dk for 795 kr. Funky, farverigt og lækkert! - Seje computercovers Timberline - Pendleton Cover i uld forhandles på Coverme.dk for 795 kr. Funky, farverigt og lækkert!
LaBudde - Kaffesæk Cover af genanvendte kaffesække. Forhandles til 445 kr. på Coverme.dk og er 100 % unikt! - Seje computercovers LaBudde - Kaffesæk Cover af genanvendte kaffesække. Forhandles til 445 kr. på Coverme.dk og er 100 % unikt!
Rainer Spehl - Wooden Case i cool og luksuriøst design. Forhandles på Coverme.dk for 1.895 kr. - Seje computercovers Rainer Spehl - Wooden Case i cool og luksuriøst design. Forhandles på Coverme.dk for 1.895 kr.
P.A.P - MacBook cover i svensk produceret filt. Forhandles på Coverme.dk for 395 kr. Cool og tidsløst! - Seje computercovers P.A.P - MacBook cover i svensk produceret filt. Forhandles på Coverme.dk for 395 kr. Cool og tidsløst!
TwelveSouth - BookBook til MacBook Air i vintage bog-look. Forhandles på Coverme.dk til 695 kr. - Seje computercovers TwelveSouth - BookBook til MacBook Air i vintage bog-look. Forhandles på Coverme.dk til 695 kr.
Ryan Frank - Filt MacBook cover af overskudsrester fra tekstilproduktion. Forhandles på Coverme.dk til 245 kr. - Seje computercovers Ryan Frank - Filt MacBook cover af overskudsrester fra tekstilproduktion. Forhandles på Coverme.dk til 245 kr.
Royal RepubliQ - Laptop Cover med aftagelig skulderrem. Forhandles på Coverme.dk til 695 kr. - Seje computercovers Royal RepubliQ - Laptop Cover med aftagelig skulderrem. Forhandles på Coverme.dk til 695 kr.
Min egen nye darling: Et korkcover med farvede syninger fra Ryan Frank. Mega sejt og virkelig lækkert. Forhandles på Coverme.dk til 295 kr. - Seje computercovers Min egen nye darling: Et korkcover med farvede syninger fra Ryan Frank. Mega sejt og virkelig lækkert. Forhandles på Coverme.dk til 295 kr.
Del

Seneste nyt