Aniston

Seiko - et god bud på et klassisk og moderne dameur

Seiko leverer kvalitetsure i en bred prisklasse, som holder i mange år. De mange forskellige typer og modeller sikrer, at der helt sikkert findes et Seiko-ur lige efter din smag.

Er du på udkig efter et nyt ur, er Seiko ure et rigtig godt bud. Mærket blev etableret i Japan i 1881 og er derfor præget af gamle traditioner. Seiko efterstræber ihærdighed og stolthed og at levere ure med fremtrædende teknologi og eksklusive designs. Seiko har virkelig gjort sig fortjent til at bliver anerkendt som det fortrukne valg, når det gælder ’luksusure man har råd til’. Kvalitet, teknologi og design går op i højere enhed i alle deres forskellige kollektioner. 

Seiko er et mærke der tør skille sig ud i en konservativ branche, da de har opfundet flere forskellige teknologier, heriblandt Quartz, Kinetic, Spring Drive. Derudover producerer Seiko ure som er mekaniske, og bliver ved med at sælge selvom der kommer nyere og mere teknologiske ure på markedet. 

Der er rig mulighed for at finde et ur, der falder i netop din smag. Et Seiko dameur er også et stilfuldt accessory om armen, hvad enten du er til et klassisk look eller et mere pyntet ur med flere detaljer. Der er fx de to kollektioner Seiko Premier og Seiko Sportuna. 

Seiko Premier

Seiko Premier ure har et klassisk design og er af enestående kvalitet. Kollektionen tilbyder elegance, både til mænd og kvinder. Urene er i klassisk og moderne design, der harmonerer godt med Seikos innovative teknologi. Der findes mange forskellige designs, så du har mulighed for at vælge netop det ur, der fuldender dit look. 

Seiko Sportura

Denne kollektion af Seiko ure er deres sportsure, og bærer derfor selvfølgelig præg af et sporty look, men kan selvfølgelig bæres af alle og til alle begivenheder. Nogle af urene har tachometer (til at måle hastighed) og nogle har indbygget alarm. Modellen Sportura Solar er en klassiker fra Seiko og har et urværk der er udstyret af kvarts. Mange af urene i denne kollektion er desuden vandtætte. Nogle af urene tilbyder desuden alle de muligheder, der følger med en kronograf (en form for stopur). 

Seiko ure til manden i dit liv

Seiko laver selvfølgelig både herreure og dameure. Så overvejer du at give manden i dit liv et ur, han vil have i lang tid fremover er nogle af disse et godt bud. 
Seikos Astron serie er et klassisk herreur med en del avancerede funktioner. Kollektionen indeholder verdens første Solar GPS ure, og her formår Seiko virkelig at få både design og kvalitet i top. Hvis din mand er en rigtig ’gadget-nørd’ er ure i denne kollektion lige noget for ham. De holder nemlig en opdateret på meget mere end bare klokken – GPS satellit og kalender er blot nogle af de features urene har. Urene stråler af stil og høj kvalitet og kan både fås med metallænke og læderrem. 
Hvis din man ikke er til smykker, kan et Seiko Astron været den perfekte erstatning, da de er et utrolig flot accessory, med mange detaljer – perfekt til at fuldende hans look. Han vil uden tvivl blive glad for sådan et ur fra kvinden i hans liv!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce