Aniston

seek4fitness.net

Guider dig i form efter julens fede mad

Er nytårsfortsættet om at tabe sig begyndt at trykke? Og var de veltrænede fyre i centeret ikke nær så motiverende som du troede.

Frygt ej, seek4fitness er dit svar til motiveringen, og det er slet ikke så svært som det lyder.
seek4fitness.net
Det er meget let, gå ind på siden, opret profil (Hvis du vil have mest muligt ud af det, og find så ud af hvordan du vil træne. Der er allerede lagt nogle startprogrammer ind på siden, og nyest er at det er muligt at udregne hvor meget du spiser, og gøre det sundere.

Det er meget lettere end at begynde at regne kalorier ud, her er det bare at taste ind, og så lave en kostplan efter hvad man selv synes er sundt og fornuftig til de resultater man ønsker.

Trænings skemaer kan man også selv sammensætte, der er allerede lagt standard billeder ind af maskinerne som man kan sætte sammen som man vil, og opnå det bedste resultat.

Toppen af kransekagen er at mange af brugerne derinde er sportsudøvere, diætister, instruktører og en masse almindelige mennesker som os der bare ønsker at opnå vores mål.

Som ekstra goder er der også forum, hvor du kan spørge om alt mellem himmel og jord, hold dog øje med om det er nogle professionelle der svarer, eller nogen der kun har en uge eller to af erfaring.

Der er også mulighed for at oprette sit eget galleri og dele sin udvikling med andre, hvilket jeg synes er mest motiverende, for det er der man virkelig bemærker forskellen.

Events er også en mulighed, hvor brugerne samles om noget rafting, eller hvad man ellers tager initiativ eller har lyst til at være med i.
ANNONCE
seek4fitness.net
Hvis man har valgt at oprette profil har man også mulighed for at sætte en søgefunktion, som oftest er kendt fra datingsider. Der kan søges træningskammerater, træner, diætist og hvad man nu kunne forestille sig man ville få brug for i sit træningsforløb.

Alt i alt ser jeg seek4fitness.net som et af de hidtil bedste fitness communities, hvis man vil igang, men jeg kunne ikke forestille mig der var super meget at hente hvis man selv har styr på tingene, eller med andre ord er erfaren, udover det sociale.

Aniston.dk spørger læserne:
Hvad gør i for at holde jer i form?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce