Aniston

Se listen over danskernes 6 mest foretrukne sexlegetøj

Sexlegetøj har for alvor fået et comeback i forlængelse af filmatiseringen af filmene Fifty Shades Of Grey. Mange mennesker har ofte synes, at det har været superakavet at skulle købe sexlegetøj i de fysiske butikker, og derfor har det i mange år ikke helt vundet fodfæste i de danske soveværelser. Men efter at flere og flere sexlegetøjsudbyder er repræsenteret på nettet, og det blevet mere og mere populært at handle det anonymt online. I denne artikel vil vi give dig et overblik over danskernes yndlings sexlegetøj. 

1. Stimulerende gel til kvinder
Det første sexlegetøj som har været super populært i de danske soveværelser, har været stimulerende gel til kvinder. Gelen er specielt designet til at gøre de erogene zoner mere sensitive, og er tilsynsladende en af danskernes helt store favoritter. Denne gel kan også bruges til at give kropsmassage. Lær hvordan du kan give en massage, der er sund for din krop på body-sds.dk.  

2. Lady finger vibrator 
Et sexlegetøj som indtager 2. pladsen på danskernes favorit sexlegetøjsliste er en lady finger vibrator. Dette er både et meget billigt og småt sexlegetøj, som man nemt kan have med i tasken, da den er camoufleret som en helt almindelig rød læbestift. 

3. Penisring
På tredjepladsen over danskerens favorit sexlegetøj ligger penisringen. Det smarte ved dette legetøj er at den både indeholder fordele for den mandlige og kvindelige part i sexakten, hvilket er en af grundene til, at det er blevet så populært. 

4. Fifty Shades of Grey g-punkts vibrator. 
På fjerde pladsen har vi en såkaldt g-punkts vibrator, som er opkaldt efter de populære film Fifty Shades of Grey. Grunden til at netop denne model har kravlet sig op og indtaget en fjerde plads er, at det er en super god begyndervibrator for folk, som ønsker at udforske sexlegetøjsuniverset. 

5. Parvibrator
På femtepladsen over danskernes favorit sexlegetøj har vi en parvibrator, som af navnet er kendt for at kunne tilføre nydelse til både den mandlige og kvindelige part i sexakten. Produktet er meget fleksibelt og kan bruges til mange forskellige hensigter. Desuden medfølger der en fjernbetjening, som kan styre produktet trådløst. Teknologien har derfor også et godt greb om det sexlegetøj, der bliver udbudt i dag. 

6. Trådløs vibroæg 
Til sidst vil vi nævne et trådløst vibroæg, som igen er en trådløs, vandtæt og diskret vibroæg, som ofte har en rækkevidde på 20 meter. Man kan derfor være langt væk fra hinanden og stadig kontrollere sexlegetøjet. På https://eroti.dk/prissammenligning-vibrator-aeg-kvinder/ kan du finde en liste over de 6 bedste trådløse vibrator æg. 

En undersøgelse viser, at vi oftest benytter os af sexlegetøj, når vi er på ferie. En af forklaringerne på det er, at vi på en ferie har ekstra tid til hinanden. Parret får en pause fra de sure pligter, deadlines og børn der skal sørges for. På ferien har man som par endelig tid og lyst til at nyde hinandens selskab. Hvis du trænger til en ferie, kan du med fordel tjekke marienlyst.dk ud. 

Forhåbentligt var denne artikel nyttig i forhold til at give dig en ide om, hvilket sexlegetøj der er danskernes absolutte favoritter. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce