Aniston

Se aldrig væk

Bogen, der giver garanti for gåsehud.

5 ud af 6 stjerner
Se aldrig væk
Metrologerne truer med en kold og regnfuld juni, og dermed har du den bedste undskyldning for at krybe sammen i sofaen og nyde Linwood Barclays nervepirrende thriller.

Hvis du endnu ikke har tid til læsning, så gem bogen til din sommerlæsning, for Barcley er garant for gåsehud på selv de varmeste sommerdage. 

Plottet
Hvad der skulle være en hyggelig familieudflugt i den lokale forlystelsespark udvikler sig til et sandt mareridt, da David og Jans fireårige søn pludselig er forsvundet.

Da David finder sønnen og går mod udgangen for at mødes med Jan, opdager han, at hun er forsvundet, og der er intet, der beviser, at hun overhovedet har været i parken.

Det bliver starten på en rutsjetur, der vender op og ned på Davids liv.
 
Uhyggelig fortid
Da en eftersøgning sættes i gang, går det efterhånden op for David, at han måske slet ikke kender sin kone, og det varer heller ikke længe, før politibetjenten Barry Buckworth mistænker David for mord.

Ifølge forlystelsesparkens overvågningskameraer har Jan aldrig befundet sig i parken, og det viser sig, at Davids kone har løjet om mere end én ting.

Da David begynder at leder efter spor i sin kones fortid, viser det sig hurtigt, at Jane har spundet et spind af løgne omkring hendes og Davids liv, og for at bevise sin uskyld kaster David sig ud sin egen efterforskning for at finde sin kone.

Det bliver starten på et overraskende og chokerende indblik i en menneskelig tragedie, som David aldrig har kunnet forestille sig.

Efterforskningen af Jans liv bringer David ud på et farefuldt eventyr, og han finder efterhånden ud af, at Jan har levet et liv langt fra familieidyllen i den lille amerikanske forstad.

Gedigen thriller
Linwood Barclay formår med "Se aldrig væk" absolut at skrue en spændende thriller sammen.

Det er svært at lægge bogen fra sig, den bare bliver mere og mere spændende og mysteriet mere og mere kompliceret for hver side, man læser, for til slut at ende med, at mysteriets mange tråde samles i en stor finale.

”Se aldrig væk” er en gribende spændingsroman, og jeg kan kun give den ukronede thriller konge Stephen King ret, når han spørger: ”Hvor har Linwood Barclay været hele mit liv?”


"Se aldrig væk" er skrevet af Linwood Barclay og udgivet af Forlaget Cicero.
ANNONCE
Linwood Barclay er canadisk forfatter, og han lever af at skrive. Han har i mange år arbejdet som journalist og er forfatter til en række skøn – og faglitterære bøger.  Han har tidligere på dansk fået udgivet thrillerne ”For tæt på” og  ”Uden et ord” - som i 2008 var den mest solgte bog i England. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt