Aniston

Scorpion Woman

Hovedrystende rekordforsøg!

Hvad gør folk ikke for at blive kendte - for at blive kendt under en cool titel, som ingen andre har ret til at bruge? Hvad gør folk ikke for at få sit navn i en vis bog, udgivet på alverdens sprog? Her er tale om Guinness World Records, eller på dansk Guinness rekordbog!
ANNONCE
Scorpion Woman
En 27-årig malaysisk kvinde, ved navn Nur Malena Hassan, har fundet sig til rette i en glaskasse på 4 gange 3 meter, hvori der er 6000 levende skorpioner. Her vil hun prøve at blive indtil den 25. september 2004, hvor hun har været i kassen i 36 dage.

Rekordforsøget foregår i et indkøbscenter i den malaysiske by, Kuantan, der ligger 249.55 kilometer fra Kuala Lampur, og det er hendes andet forsøg.

Mistede bevidstheden
I 2001 tilbragte hun 30 dage i en lignende kasse med 2700 skorpioner, og selvom hun en gang mistede bevidstheden og var lige ved at give op, lykkedes det for hende. Men i 2002 stjal en kvindelig thailænder, Kanchana Ketkaew, hendes rekord, da hun tilbragte 32 dage med 3400 skorpioner, og derfor forsøger Nur Malena Hassan nu at vinde rekorden tilbage.

50 % risiko for at dø
Det er dog ikke helt nemt med 6000 skorpioner, da de er mest aktive om natten, og derfor forhindrer Nur Malena Hassan i at sove ordentligt. Desuden er hun allerede blevet stukket en gang i ansigtet - efter kun 5 dage - og hun lider derfor af en mild feber.

Ifølge hende selv har hun kun 50 % chance for at nå sit mål uden at dø; og selvom hun har trænet med op til 5 stik, mener hun, at bare 3 stik indenfor en kort periode vil få hende til at miste bevidstheden.

Sådan får hun dagen til at gå
Det gælder om at være så stille så muligt og kun bevæge sig en smule, da skorpioner kun stikker, hvis de bliver forstyrret. Hun har dog fri fra skorpionernes gift 15 minutter dagligt, hvor hun går på toilettet, men hun spiser i selskab med skorpionerne, og da hun er muslim, beder hun også fem gange om dagen, omgivet af skorpioner.

Det er helt selvopfundne regler, men de bliver tjekket af folk fra Guinness Rekordbog, der filmer hele forsøget for at kunne dokumentere rekorden, hvis det lykkes.
ANNONCE
Scorpion Woman
Det kan dog godt være kedeligt at være så mange dage i en glaskasse, og for at slå tiden ihjel ser Nur Malena Hassan en masse dvd-film. Efter sigende skulle det være Spiderman, der er hendes foretrukne film i øjeblikket.

Scorpion Queen versus Scorpion Eater
Tusinder af malaysiere valfarter til indkøbscenteret for at se hende, og hun er blevet døbt, The Scorpion Queen.

Men hun er ikke ene om at have fået et skorpion-nickname. I november 1988 satte Rene Alvarenga fra Intipuka i El Salvador en rekord, da han dokumenterede, at han spiste 20 - 30 skorpioner hver dag. Han har formentlig spist 35,000 skorpioner i løbet af årene.

Men med risiko for at dø, hvorfor gør man så den slags? Nur Malena Hassans forklaring lyder: "Jeg vil vise, at også malaysiere er i stand til at lave præstationer i verdensklasse."
ANNONCE
Del

Seneste nyt