Aniston

Scoreturen - The Inbetweeners

Filmen, du ikke skal se, hvis du nemt får røde ører ...

4 ud af 6 stjerner
Foto: Nordisk Film A/S - Scoreturen - The Inbetweeners Foto: Nordisk Film A/S
Fire meget nørdede og blege drengerøve på ferie sammen på en græsk ø. Det beskriver filmen "Scoreturen" i blot en sætning.

Og faktisk er "Scoreturen" eller "The Inbetweeners", som filmen hedder på engelsk, heller ikke spor kompliceret.

Fire drenge afslutter skolen og bliver enige om at tage på en rigtig scoretur sammen. De har hver deres agenda, men fremfor alt vil de egentlig gerne bare score!

To af dem er ved at komme sig over et netop afsluttet forhold, hvilket gør dem sårbare, og de to andre er bare på hver deres måde outsiders, der ikke fornyligt (om nogensinde) har fået noget på den dumme. Men det vil de have - og derfor tager de til Kreta, hvor der er sol om dagen og damer og drinks om natten.

Men det er ikke så nemt at være på scoreferie. For hotellet stinker (i bogstaveligste forstand), og damerne er ikke helt så tilgængelige, som man kunne have håbet. Men det går da ...

Pinlig, morsom og elskelig
"Scoreturen" er filmatiseringen af den engelske successerie "The Inbetweeners", som også netop er udkommet på dvd. Den har været en stor succes i England, hvor stereotypiske unge mænd åbenbart er et hit.

Filmen er dog dybt pinlig og spiller på alle klichéerne, og den er ikke lige sjov hele tiden. Men de unge mænd (eller hvad man nu vil vælge at kalde dem) er også på en eller anden måde elskelige, og nogle scener er meget morsomme.

Men får du nemt røde ører, når du hører ordet "pussy" eller ser et mandligt kønsorgan, så vil du nok ikke nyde "Scoreturen", for sproget og billederne er ikke for børn.


"Scoreturen" er udkommet på dvd den 8. maj 2012.
ANNONCE
Foto: Nordisk Film A/S - Scoreturen - The Inbetweeners Foto: Nordisk Film A/S
Del

Seneste nyt

Annonce