Aniston

Schyyy...!

I dag udkommer Jim Lyngvilds nye roman om livet i den danske modebranche.

I dag, dagen før modeugen skydes i gang, udkommer Jim Lyngvilds roman "Schyyy...!" om livet i den danske modebranche.
Schyyy...!
Hovederne ruller, pengene fosser, stofferne flyder, og blodet sprøjter som nyåbnet champagne i den danske modebranche, og det er alt sammen fint pakket ind i dyre Christian Louboutin-sko og Gucci-tasker.

Sådan beskriver forlaget bag Jim Lyngvilds nyeste bog "Schyyy...! - Afsløringer fra første række" i hvert fald modebranchen, og det er netop denne, som Jim Lyngvilds nye roman handler om.

Jim Lyngvild har forudsætninger for at skrive en bog om modebranchen i orden. Han er nemlig både forfatter og modeekspert, og han er uddannet designer og arbejder i dag blandt andet som modeskribent og royal modekommentator.

En gæv jyde i den glubske modebranche
"Schyyy...!" handler om Nina Rask, der er en gæv jysk pige, der har passet sin mor, siden hun blev invalideret af en flugtbilist.

Efter morens død rejser Nina til København og får et sommerjob på et af landets førende modemagasiner under ledelse af monstertyrannen Britt Ekelund.

Herfra hvirvles Nina ind i modebranchens mest betændte miljø, hvor magtkampe udspilles, og beskidte aftaler indgås i en skrupelløs jagt efter penge, sex og succes.

Drugdealeren Maximilian, millionærarvingen Elektra, rockeren Lange og sladderjournalisten Niklas Wandler forsøger på hver deres måde at overleve i den nådesløse branche, mens den tilsyneladende urørlige modekonge, Lars Iversen, trækker i trådene. Eller gør han?

Efterhånden som handlingen skrider frem, begynder et nyt billede at tegne sig, og Nina kommer på sporet af, hvem der stod bag invalideringen af hendes mor. Og så sker der en ulykke.
ANNONCE
Schyyy...!
Solgt til filmatisering
Jeg glæder mig personligt meget til at læse Jim Lyngvilds roman "Schyyy...!", som nok skal give et underholdende blik ind i modebranchens dunkleste hjørner. 

Romanen er desuden på forhånd solgt til filmatisering, hvilket må siges at være flot.

"Schyyy...! - Afsløringer fra første række" udkommer i dag, den 9. februar 2009, fra forlaget Lindhardt & Ringhof til vejl. udsalgspris på 249,95 kr.

HUSK også, at du kan vinde et eksemplar af den nye bog frem til den 23. februar lige her på Aniston.dk. Se mere her!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce