Aniston

Schwarzkopf Essensity

Aniston.dk har testet de organiske hårprodukter fra Schwarzkopf.

Schwarzkopf Essensity
Schwarzkopf er gode gamle kendinge på hårplejehylden, og de har intet mindre end 100 års erfaring (plus det løse) i at have med hår at gøre.

Det er da angiveligt også dem, der opfandt shampooen i sin tid.

Men det er først for nyligt, at de har kastet sig over noget, der er mere miljøvenligt og naturligt.


Fri for kemi
Den organiske serie fra Schwarzkopf har fået navnet "Essensity", hvilket dækker over en bred serie af hårplejeprodukter, der kan dække de flestes behov - også dem, der går op i, at det skal være så rent, ikke-kemisk og uskadeligt som muligt.

Essensity er nemlig helt uden kemi eller andre skadelige indholdsstoffer.

Dette faktum gør, at Essensity allerede har et stort plus i bogen hos undertegnede, men det er ikke nok. For selvom jeg foretrækker naturlige hud- og hårplejeprodukter uden alt for meget parfume og andet skidt, så skal det simpelthen også virke.

Og for at finde ud af om Essensity også dur, når det kommer i håret, har jeg kastet mig ud i at teste følgende produkter: Essensity Fragrance Free Shampoo og Essensity Lightweight Milk, der til sammen kan udgøre den daglige hårpleje.

Parfumefri shampoo
Shampooen fra Essensity findes i en variant uden parfume. Og den er virkeligt helt lugtfri!

Hvis man var blind og i tvivl om, om man havde hældt shampoo ud i hånden, ville man være helt på vildspor. For den kan ikke duftes - overhovedet!

Det er en mild shampoo, som vasker rent i første hug, og som kun skummer meget lidt.

Den indeholder organisk havemorgenfrue og kamille og er derudover uden unødvendige tilsætningsstoffer (eksempelvis kunstige duftstoffer, silikone, paraffin, mineralolie og parabener). Den tæt på at være 100 % biologisk nedbrydeligt, og emballagen er genbrugelig.

Den er god for håret, for resten af dig og for miljøet. Det bliver faktisk ikke meget bedre!
ANNONCE
Schwarzkopf Essensity
Let balsam
Efter shampoo skal der balsam eller hårkur til, og til det formål har Schwarzkopf flere forskellige varianter at vælge imellem i Essensity-serien.

I denne omgang blev det Essensity Lightweight Milk, der blev testet.

Essensity Lightweight Milk er en balsam, som blandt andet er skabt til at kontrollere hår, der nemt bliver flyvsk.

Herudover indeholder den blandt andet organisk tranebær og rosmarin - og lige netop den kombi er ikke så godt til min næse lige pt. Faktisk minder "duften" lidt om den måde, som min søns bleer lugter, når han har lavet "number 2". Og det er lidt svært at abstrahere fra, når man står fin og ren under bruseren.

Men det er også det eneste minus, jeg kan sætte på Essensity Lightweight Milk. For det er en let og lækker balsam, der gør håret nemt at gennemrede og styre.

Men altså... Duften kunne der godt arbejdes lidt på!

Essensity på Nicehair.dk
Alt i alt er produkterne fra Essensity lækre, og de fungerer rigtigt fint.

Jeg vil ikke sige, at de overvælder på nogen måde, men der er rigtigt fine sager - og det miljømæssige og naturlige er store plusser!

Schwarzkopf Essensity-serien er en professionel serie, der egentlig udelukkende forhandles hos frisøren. Men hos vores skønne venner på Nicehair.dk, der har fanget det der med gode tilbud, kan man shoppe de gode sager til en rigtig god pris. De testede produkter sælges faktisk til lige omkring halv pris!

Du finder Essensity til super priser lige her.

Schwarzkopf Essensity Fragrance Free Shampoo 250 ml. har en vejl. udsalgspris på 159 kr., mens Essensity Lightweight Milk 200 ml. har en vejl. udsalgspris på 169 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt