Aniston

Scavenger Hunt

Den amerikanske skattejagt, med et tvist... Og som kan leges i alle aldre, bare man er modig nok...

I USA er der flere og flere, der tager "Scavenger hunting" til sig. Det er en moderne udgave af det vi kender som skattejagt, og nu er den så småt kommet til Danmark. Er du modig nok til at lege med?
Scavenger Hunt
Vi er alle sammen opvokset med at lege skattejagt, hvor man alene/eller i grupper jagter "skatten" enten med et kort eller ledetråde som hjælp.

Nu er der kommet en ny slags skattejagt, eller ny er den faktisk ikke, da den har været "leget" i USA i flere år. I USA bliver den blandt andet brugt på kollegier, universiteter, til Indvielses ritualer etcetera. Men det er først nu, vi danskere så småt er begyndt at tage denne leg til os.

Måske skyldes det at flere og flere film og serie omhandler denne leg, eller måske er vi bare blevet mere modige og åbne over for det nye, og mere grænseoverskridende.

Info om Scavenger Hunt:

1. Man starter med at have en liste med Scavenger hunt's klar. Dette er en liste, der skal indeholde alle mulige udfordringer og opgaver. Nogle udfordringer og opgaver kan være lette, andre kan være svære. Men husk at jo sværere en udfordring er, jo længere varer legen, og jo sjovere er det..

2. Del folk op i grupper. Alle grupper er mod hinanden, og hver gruppe får en liste over opgaverne i hånden, (altså alle grupper får kopi af samme liste). Det handler nu om, at være den gruppe der løser alle opgaverne/udfordringerne først.

3. Hver gang man løser en af udfordringerne eller opgaverne, skal der tages et billede af det (enten med kamera telefon, digitalkamera eller lignende.)

4. Når alle opgaver er løst, skynder man sig over til et planlagt sted, og det er den gruppe som kommer først og som har løst alle opgaver, som har vundet..
ANNONCE
Scavenger Hunt
"Scavenger hunting" kan som sagt leges af alle, man laver bare opgaverne og udfordringerne så de passer til alderen og personerne.

Skulle du have fået lyst til at lege "Scavenger hunting", men er tom for idéer, så kan du bare søge på Internettet, der er tusinder af idéer til opgaver og udfordringer. Eller også kan du leje filmen "Sleepover", så får du en idé om, hvordan amerikanske teenager piger leger denne leg. Det kan dog oplyse, at der bliver jagtet boxershorts, drinks etcetera.

Der findes mange forskellige slags "Scavenger Hunt's". Til de mindre modige personer, som godt kan lide at tage billeder og som har en computer, så kan man hver måned være med i "26 things Scavenger hunt". Her bliver der lagt en liste ud med Scavenger26.

Så hvad venter du på.. Er du parat til din "Scavenger Hunting"?
ANNONCE
Del

Seneste nyt