Aniston

SB12 Boost Eucalyptus White

Hvidere tænder? Måske... Frisk ånde? Oh yes!

SB12 Boost Eucalyptus White
Dårlig ånde er skidt! Både for dig selv og dine omgivelser.

Her på redaktionen har vi naturligvis aldrig den mindste morgenånde eller deslige, men vi har gnasket det nye SB12 Boost Eucalyptus White alligevel...

Lidt som de andre og alligevel speciel
SB12 Eucalyptus White er en nyhed i serien af SB12-produkter.

Det er en slags tyggegummitablet, der kommer i en flad blisterpakke med 10 styks fine runde tyggegummier.

På det punkt adskiller SB12 Boost Eucalyptus White sig dermed ikke synderlig fra andre tyggegummier. Det gør det heller ikke på det punkt, at det er sukkerfrit.

Næh... Det specielle ved det nye SB12 tyggegummi er, at det for det første skulle give hvidere tænder, fordi det indeholder fluor, og for det andet skulle modvirke dårlig ånde.

Man tygger og tygger
Det lyder jo alt sammen meget fint og flot, men passer det?

Aniston.dk har kastet sig frådende over pakken med SB12 Boost Eucalyptus White - og for filan det smager godt!!

Man får en super frisk smag i munden, og selvom man tygger og tygger forsvinder smagen ikke - i hvert fald ikke førend man er træt af at tygge.

Sjældent har man smagt så behagelig en tyggegummismag, der også varer ved og giver en ren og frisk fornemmelse i munden. Topkarakter til frisk ånde-delen!

De hvide tænder
Men hvad så med de hvide tænder?

Tja... Måske... Vi har ikke kunne spore en synlig forandring, men tænderne føles renere, når man har gnasket SB12 Boost Eucalyptus White.

Hvis man nu målte tændernes hvidhed på en facon, kunne det være, man kunne se forskel, men vi har ikke kunne se noget med det blotte øje.

SB12 Boost Eucalyptus White er dog alligevel klasse. Men det ligger altså i den dyre ende, hvis man "bare" vil bruge det som almindeligt dagligdags-tyggegummi.

SB12 Boost Eucalyptus White kan købes på apoteket og har en vejl. udsalgspris på 49 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce