Aniston

Save Toby

Er verden gået af lave?

Kaniner er søde, små, nuttede, bløde væsner. Men en amerikansk side har gennem det sidste stykke tid skabt meget postyr blandt det kanin-elskende folk og andre dyreelskere, verden over.
Save Toby
Toby er en lille, nuttet kanin fra USA. Toby blev fundet under en terrasse for nogle måneder siden. Han var våd og såret, men hans nuværende ejer tog ham til sig, og på mirakuløst vis overlevede ham.

Mens Toby nu render glad rundt et sted i USA, forlanger Tobys ejer $ 50.000 for at lade ham leve videre. Hvis ikke han får de $ 50.000 inden den 30. juni 2005, bliver Toby ædt.

Ifølge savetoby.com har Tobys ejer ikke lyst til at slagte den lille, søde kanin, men skriver:

"However, God as my witness, I will devour this little guy unless I receive 50,000$ USD into my account..."

Tobys ejer har allerede nu forberedt sig på tilberedelsen af Toby. Han har endda været så venlig at dele nogle af sine opskrifter om tilberedning af kaniner. Her kan nævnes opskrifter som:

  • Toby con Fit


  • Hassenpfeffer


  • Lapin Braisé


  • Lalangi


  • Moroccan Hare Tagine


  • Toby Stew


  • Hvis man læser opskrifterne igennem, ser man, at Tobys ejer har rettet alle opskrifterne til, så de passer til lille Toby. For eksempel "Toby Stew", hvor hovedingrediensen er 1,5 pund Toby.

    Men for at redde Toby, vil ejeren jo have $ 50.000; og for at få de penge ind kan man på Savetoby.com købe alverdens ting. Der er kopper med billeder af Toby, bluser, kasketter, ure, tasker, magneter, musemåtter, bamser, babytøj, pudebetræk, plakater, notesbog, ja sågar en hunde T-shirt.

    Hvis man ikke gider købe noget, men bare vil donere lidt penge, kan man selvfølgelig også det. Der er på hver enkelt side et link til PayPal, hvor man der kan overføre penge.
ANNONCE
Save Toby
Savetoby.com er ikke det første "pay or the rabbit gets it"-site. Den første var Save Bernd (Advarsel: Denne side er et pop-up helvede. Gå ikke derind med mindre du har en god pop-up killer!). Oprindeligt skulle Bernd have været spist nytårs aften 2004, hvis ikke hans ejer fik 1.000.000 €. Da der ikke var kommet 1.000.000 € ind nytårs aften blev fristen for pengene rykket til 27. marts 2005.

Desværre nåede man aldrig op på 1.000.000 €, men kun sølle 71.466 €, så stakkels lille Bernd endte sine dage som kaninsteg.

Heldigvis for Bernd var hans historie opdigtet. Nederst på hver side står der: " it's a joke" hvorimod intet indikerer at Savetoby.com er en joke.

Men er dette en ny måde at tjene penge på? Kidnap et forsvarsløst kæledyr, opret et website og tru med at spise det, hvis ikke folk hoster op. Hvad får folk til at gøre en sådan ting?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce