Aniston

Sarah Jessica Parker

Som ny talskvinde for Garnier

Sarah Jessica Parker, som for mange bedst er kendt for sin rolle som den modebevidste, Manolo Blahnik-fanatiker "Carrie" i serien "Sex and the City", har nu fået noget nyt at skrive på cv'et. Hun er nemlig blevet talskvinde for Garnier.
Sarah Jessica Parker
Fra februar 2007 har Sarah Jessica Parker været at se som det nye ansigt for Garniers hudplejeserie, "Nutritionist".

Sarah Jessica Parker har opbygget en solid og alligevel alsidig Hollywood-karriere både hvad angår film, tv og teateret. Hun er flere gange blevet hædret med prestige-priser indenfor skuespilkunsten, og "Emmy" "Golden Globe Award" og "Screen Actors Guild Award" er nogle af de priser, hun kan skrive på sin liste.

Udover dette så er Sarah Jessica Parker også National Ambassadør for den amerikanske fond for UNICEF og har tidligere modtaget "The American Civil Liberties Union Award". Men selvom hun har en karriere, som mange drømmer om, så gør hun alt for at passe og pleje sig selv og familielivet med manden Matthew Broderick og deres søn James Wilkie.

Så kort sagt, Sarah Jessica Parker er en kvinde med talent, skønhed og med hjertet på det rette sted.

"Vi er meget glade for, at dette samarbejde er kommet i hus. Sarah Jessica Parker er i vores øjne en enestående kvinde, og hun er altid dejlig at se på. Hun lever et liv, hvor hun passer på sig selv både i form af en sund livsstil og i relation til venner og familie. Hun matcher således perfekt Garniers filosofi"

"Med Sarah Jessica Parker som spokesperson for Nutritionist, linkes produkterne til en person, som næsten alle kvinder i Danmark kender, og vi er stolte over at Sarah Jessica Parker vælger at lade sig forbinde med netop Garniers produkter", udtaler Tinka Ahlqvist, Marketingchef for Garnier i Danmark.

Aniston.dk forstår godt, at Garnier er stolte over at kunne byde den smukke og verdenskendte skuespillerinde, Sarah Jessica Parker velkommen som talskvinde for mærket.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce