Aniston

Sarah Jessica Parker

Verdens mode-ikon

Sarah Jessica Parker
Sex and The City, lakker mod enden, de 4 sexede modepiger skal i gang med noget andet. Sarah Jessica Parker, skal nok bare være mor for en tid.

I Tv-serien Sex and The City er Carrie nærmest besat af sko, det er selv samme pige også i virkeligheden. Selv med stor gravid topmave gik hun rundt i tårnhøje stiletter fra Manolo Blahniks. Men hvem ville ikke gøre det, hvis man var i besiddelse af hendes bankbog, hvor der helt sikkert er råd til, at købe de rigtige former, også med stiletter og designet af en "berømthed".

I Sex and The City har Sarah Jessica Parker nærmest være symbolet på mode, stil og trend. Kvinder i hele verden har kopieret hende, og gjort hende til modens frontfigur. Tv-serien er som sagt ved at nå i mål, og det er slut med at følge de 4 skøre tøser der altid kan score en mand, også de lækre.

Midt i det hele har Sarah modtaget en pris for at have optrådt som mode-ikon. Det er organisationen, Council of Fashion Designers of America, der står bag udnævnelsen, og de har besluttet at den trendsættende supersild skal have overrakt prisen, Fashion Icon 2004, ved en prisuddeling i New York til sommer.

Ved samme show bliver mange andre berømtheder hædret for deres design. Donne Karen er blot en af dem som står på listen, til at vinde en af de prestigefyldte priser.

Læs mere om Council of Fashion Designers of America

HUSK, at se svinge forbi galleriet, hvor du kan se billeder fra Tv-serien, Sex and the City.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce