Aniston

Sang på hjernen

Kender du det?

Du har fået en sang på hjernen, og den sidder fast. Enten er du irriteret over sangen fordi den er dårlig eller også er du irriteret, fordi du slet ikke kan huske sangens titel. Er problemet det sidste, så fortvivl ikke, der er hjælp at få.
Sang på hjernen
Den sang, der kværner i dit hoved, er ikke uden titel ret meget længere, i hvert fald ikke hvis du kan huske rytmen.

På siden Songtapper, skal du taste (eller tappe) stavelserne ind med mellemrumstasten, og vips får du oplyst titlen på den bandit der har begået indbrud i dit hoved.

Kan du ikke finde ud af, hvordan det skal gøres, så er der en video på siden, der viser hvordan du skal "tappe".

Det kræver en lille smule øvelse, og selvom de har mange titler i deres database, er det ikke altid at sangen kan findes.

Skribenten prøvede "tappefunktionen", og blev overrasket, da to ud af de tre sange der blev tastet ind, faktisk blev fundet i første forsøg.

Har du ikke en sang på hjernen, men bare lyst til at udfordre tappetasterne, er der også nogle minutters fornøjelse at finde i det.

Og sidst, men ikke mindst: Hvis du (imod al forventning, men ikke desto mindre) skulle have fået lyst til at høre en sang der sætter sig på hjernen, så er "Lama-sangen" uovertruffen til det formål. Den kan man også finde fornøjelse i, hvis man kan se det sjove i det mærkelige...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce